Mastodon

Osztályozókönyv // Honvéd – Haladás 3-2

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem a szezon előtt. Például elfelejtettük megbeszélni, hogy legyen-e újra osztályozókönyv, mint volt régen? Mármint a közösségi-fajta, hogy vannak a játékosnevek és akkor lehet nyomni 1-től 10-ig a számokat, utána én kidobálom a trollkodásokat és az értelmetlen válaszokat (szórást, átlagot, mediánt nézek alapvetően, és ezeknek az eltérését az összes választól), majd ha elég sok érték összejött, akkor kedd-szerda magasságában kiteszem, hogy kit mire értékeltetek.

Mivel mondom, elfelejtettük megbeszélni, így gyorsan összedobtam egy ívet a Hali elleni meccsről, hogy ha úgy döntenénk, hogy mégis kéne, akkor ne legyünk elmaradásban. Zárójelbe jegyzem meg: az osztályozókönyvet akkor szüntettük meg, amikor az MLSZ és az MTVA kitalálta, hogy hétvégente csak két meccset adnak a tévében, és még nem volt stream sem, tehát nem lehetett garantálni, hogy egyes idegenbeli meccseinket a pártucat utazónál többen látják.

Ha nem látnád a formot, akkor ide kattintva nyithatod meg új oldalon.


update [12:30] // Amúgy jár az agyam, hogy nem osztályozni fogunk a jövőben, hanem TOP5 játékost megnevezni, valahogy úgy, mint alább a beágyazásban.

Ennek annyi az előnye, hogy nehezebb széttrollkodni, nem lesz olyan, hogy vereségnél 1,1, győzelemnél meg 8,5 az átlag, nem lesz csupa egyes, csupa tízes, nem lesz csupa tízes, minusz a négerek, mert az egyes, nem lesz semmi olyan zagyvaság, amit nekem utólag ki kell szűrnöm. Lesz helyette egy egyszerű rangsor, ahol aki a legtöbb pontot éri el (mondjuk az első 5, a második 4, és így tovább), az a meccs legjobbja.

Vitázni ebben a kommentszálban lehet a kétféle megoldásról. Nekem tuti, hogy a második a kényelmesebb, a kérdés, hogy mennyi információt veszítünk vele?

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||