Mastodon

Szeretnék most pár dolgot átgondolni, így most csak osztályozókönyvet kaptok

  1. történnek furcsaságok érzékelni furcsaságokat a keretben, a csapat dinamikájában, amiket érdemes jobban átgondolnom másfél héttel a bajnokság vége előtt, hogy értelmezni tudjam majd az átigazolási időszakot.
  2. valamint utólag értékelni a most lezajló másfél hónapos minibajnokságot.
  3. mindemellett munka is bőven akad ma, semmi kapacitásom sincs legalább pár bekezdésnyi mélységig rendszerezni a gondolataimat, hogy abból valami szükségposzt születhessen.
  4. érzékelem a fapados, ámbár szinte végtelen szabadságot nyújtó kommentrendszer előnyeit és hátrányait is. Vannak ötleteim, azonban nem szeretnék egyik pillanatról a másikra egyedül döntést hozni. Ki fogunk alakítani egy amolyan bétatesztet, akár meghívásos alapon, hogy olyan megoldást válasszunk, ami egyszerre megfelel a közösségi és az üzemeltetési igényeknek. Köszönjük a mikroadományokat, így valamivel szabadabban gondolkodhatunk.

apró érdekesség // a bajnok és a kupagyőztes meccsén 32 játékos lépett pályára, és ebből kilencen kispesti nevelésűek: Gazdag, Hidi, László, Cipf, Szendrei, Irimiás, Nagy Geri, Vécsei és Botka.


Osztályozókönyv //

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||