Mastodon

Este bolgár-magyar az Eb-ért, bónuszextraként körkérdés a megváltozott tartalomfogyasztási szokásokról

Trécselni itt lehet alatta.

Mára más poszt nem hiszem, hogy lesz.


Honvéd

Ja, közben megvolt, hogy betört az űrtechnológia az akadémiára? Lázmérés, arcfelismerés, nem felismerése(!), életkor felismerése, tud ez mindent. Gondolom, ha bedobsz egy százast, még jósol is neked.


Nem Honvéd

amúgy egy teljesen más téma, de annyian vagytok, hogy hátha

Van még olyan a magyar sajtóban, hogy publicisztika? Nem feltétlenül politikai, vagyis, ha lehet, inkább egyáltalán nem politikai, hanem amolyan közéleti (netán szintetizáló), mint volt mondjuk UP Szerdája a Népszabóban (A tejesláda máig zseniális darab), vagy Esterházy a Hitelben (Az elefántcsonttoronyból címmel válogatáskötet is jelent meg belőle)?

Anno a labdabiztos (ladaforprez! amiért tartja a lángot) valami hasonlónak indult a magyarfoci témáját tágabb kontextusba helyezve.

Hiányzik, ezért is kérdezek most.

Sőt! (Mitöbb!) Vajon egy időszakosan megjelenő magyarfocis publicisztikai oldal megragadna (nem megélne!) ma a magyar neten amolyan közfinanszírozásból? Például közepesen neves, és alkalmilag neves szerzőkkel?

Esetleg egy gondosan nem webes, hanem pdf/epub/hírlevél formátumban terjesztett fanzin a foci hátországáról, amibe természetesen nem tartoznak bele a meccsek, viszont a kocsmakritikák, az utazások, a benzinkutak (a garantáltan tiszta klozetok adatbázisa utazóknak!), a vendégszektorok, a groundhopping, akár a szubkultúra öltözködése, speciális fogyasztási szokásai, vagyis a hétvégéink (életünk, szórakozásunk) úgy általában.

Vagy a kettő valahogy egybegyúrva. Én tutitfix, hogy olvasnám (fizetnék érte).

mindig is ez a punk-irányt szerettem igazán, sajnálom, hogy menet közben valahol elengedtük. hamarosan úgyis tíz évesek leszünk, hátha idővel sikerül visszatalálni rá.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||