Mastodon

Hova érzitek idény végén a Kispestet? (2. kör)

Játék és kattintgatás két percben.

banking business checklist commerce

Nem egyszerű épp ezekben a napokban feltenni annak a kérdésnek a második menetét, amit idény elején megfogalmaztunk, vagyis: hova érzitek a Honvédot a bajnokságban?

Az augusztusi körben egyértelműen a második helyre tettétek, miközben a Budafokot csontra kiesőnek, a Kisvárdát és a Paksot pedig a másik kipottyanásra esélyesnek. Azóta eltelt 10-12 meccs csapatonként.

Szóval.

Tényleg nem egyszerű a helyzet, hiszen közben

  • Bódog(?) ultimátumot kapott;
  • abban reménykedtünk, hogy az MTK ellen már otthon, az új Bozsikban játszhatunk (ezért még a pályaválasztói jogot is felcseréltük);
  • miközben meccsre se járhatunk a lezárások miatt,
  • ráadásul a csapat egy jelentős része is átesett/átesőben van a víruson.

Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy minek feltenni egyálalán a kérdést? Módszertanilag értelmezhető válaszokat kaphatunk? Egyelőre fogalmam sincs, viszont, ha már belevágtunk, akkor csináljuk végig tisztességesen. Lesz, ami lesz.

Idénytipp, 2. kör

Egy oszlopba egy válasz érkezhet, vagyis nem lehet három ötödiket tippelni, minden csapatnak meg kell legyen a saját helye.

Ha nem látnál bizonyos értékeket, akkor az azért van, mert az űrlap esetleg szélesebb a megjelenítődnél, vagy a megjelenítésére szolgáló helynél, ezért görgess egy kicsit arrébb, ott lesznek azok.

A korábbi válaszok átlagait a kitöltés után azonnal megmutatjuk, de lesz belőle színes-szagos grafikon is a napokban.

Játékra fel!

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||