Mastodon

Itt lehet majd beszélgetni az Újpest elleni láthatatlan edzőmeccs előtt, alatt és után

Pontosan itt. Illetve kicsit lejjebb. Arra:

A poszt egyébként is csak azért van, hogy legyen valami, amihez hozzácsaphatja a rendszer a kommentelési lehetőséget, és hogy Laszka kifejlődőben lévő enyhe (nevezhetjük így?) OCD-je se szenvedjen jelentősebb hátrányt a gondatlanságunk miatt. (l. a klubunk által is ápolt filozófiát: senkit sem hagyunk az út szélén)

Egyéb tartalom most nincs. (Illetve lehetne a VPN-ekről, a Geforce Now-ról [nem emlékszem ki voltál, de kösz, hogy rábeszéltél!], a Cyberpunk 2077-ről, a telefonos számlatartozásokról, az oldal költözésének lehetőségéről, mert az élet, ha nem is rohan, de azért zajlik.)


Ja, még annyit, hogy Csank János tegnap, az indexen megjelent cikkéhez két apróság: egy tartalmi és egy elvi.

Ez volt a tartalmi. Az elvi pedig annyi lenne, hogy minden erőmmel próbálom kerülni, hogy az új indexről bármiféle tartalmat fogyasszak, és ha nincs Csank húzóneve, akkor most is sikerült volna nem kattintani. Egyszerűen rongy embereknek tartom azokat, akik belefeküdtek a mások évtizedes munkájával megteremtett névbe, elérésbe, és bármi saját érdem nélkül, százezrekhez juthatnak most el. A hányás kerülget.

Ha a blogot holnaptól átvenné Senki Jóska és Fradista Feri, akkor holnapután még itt lennétek? Naugye.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||