Mastodon

Hova érzitek idény végén a Kispestet? (tél)

Játék és kattintgatás két percben.

multiracial male hikers voting on countryside road with thumbs up

Eredeti terveink szerint a háromkörös bajnoksághoz igazodva, az első, a tizenkettedik és a huszonkettedik fordulók előtt kérdeztük volna meg a véleményeteket, hogy idény végén hova várjátok a Honvédkát a tabellán? A téli történések miatt azonban indokoltnak tűnik egy köztes forduló beiktatása. Ráadásul ingyenkontent, mert nincs semmi dolgom vele azon kívül, hogy összerakom a formot.

A korábbi idénytippeket itt találjátok.

Mielőtt kattintgatni kezdenél, nézzünk egy gyors összefoglalót a minket inkább érintő alsóház mozgásairól:

  • a Diósgyőr tulajdonost váltott, teljesen új keretet épített, ráadásul tegnap, igaz, egy percet sem futballozva, de legyőzte idegenben a Fradit.
  • a Honvéd igazolt két szélsőt: Bőlét és Nagy Dominiket, ami azt jelentheti, hogy végre van minőségi játékosunk elhagyni az ötvédős rendszert. // frissítés: közben megérkezett a belsővédő Nir Bardea is. // a jelenlegi keretünket itt találjátok.
  • a pletykák szerint fogunk még igazolni: lengyel és izraeli-román belsővédőt, valamint amerikai-mexikói kapust. Utóbbi egyértelmű minőséget képvisel, és a másik kettő se tűnik kutyaütőnek.
  • a sportlap szerint Baráth, Horváth Andris és Mezghrani hosszabb időt kénytelen kihagyni, ahogy Eppel sem százas, vagyis velük nem számolhatunk az idény első meccsein.
  • távozott a hol kezdő, hol kiegészítő ember, hol elfelejtett Ugrai, valamint Kálnoki Kis, de ő igazából mindegy.
  • a többiek is erősítgettek a környékünkön, pl. a Kisvárda bolgár válogatott középpályással, minőségi szerb védővel; a Mezőkövesd szlovák válogatott középpályással a Benficából és még pár egyéb külföldivel; az MTK Varga Rokkóval, igaz bukták Gerát és Katonát; a ZTE Futáccsal és Kálnoki Kissel; az Újpest pedig edzőt váltott arra az Oenningre, aki a Vasassal érmet is nyert, de ki is tudott esni.
  • fontos // az átigazolási szezon még csak most kezdődött (január 15.), és messze még a vége (február 14.)!
Idénytipp, téli kör

Egy oszlopba egy válasz érkezhet, vagyis nem lehet három ötödiket tippelni, minden csapatnak meg kell legyen a saját helye.

Ha nem látnál bizonyos értékeket, akkor az azért van, mert az űrlap esetleg szélesebb a megjelenítődnél, vagy a megjelenítésére szolgáló helynél, ezért görgess egy kicsit arrébb, ott lesznek azok.

A korábbi válaszok átlagait a kitöltés után azonnal megmutatjuk, de lesz belőle színes-szagos grafikon is a napokban.

Játékra fel!

címlapkép: Kamaji Ogino/Pexels.com

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||