Mastodon

Csodálatos gömbpanoráma a meccsre készülő Bozsikról

Bár a stadion hivatalosan elkészült, vagyis inkább meccsrendezésre alkalmasnak találták, szerencsére mindez nem túlzottan érdekli Barlát, és a napokban is felszáll, és elkészíti a csodálatosabbnál csodálatosabb felvételeit.

Most két képet láthattok, amiket még csütörtök kora este lőtt. A címlapképen a stadion látható, háttérben a várossal, és a budai dombok között lenyugvó nappal. A tovább után pedig egy kihajtogatott gömbpanorámát kaptok, ami úgy készült, hogy berepült a drónnal a kezdőkör fölé valamivel, és ott nagyon sok felvételt készített mindenféle szögekből, majd azt egy automata összefűzte egy nagy képpé.

[dimage url=”https://csak.taccs.hu/wp-content/uploads/sites/10/2021/07/360-proba_I-Panorama-Panorama_uj_Bozsik-scaled.jpg” control=”true” auto-rotate=”true” allow_scroll_to_zoom=”true” zoom_level=”0″ anim_speed=”2″ default_position=”0″]

Ha minden igaz, akkor a mai stadionavatóról nem nagyon lesznek drónfelvételek, ugyanis egyéb rendezvények miatt Budapest felett ma teljes légtérzár van a drónok számára.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||