Mastodon

Gondolom nektek sem volt meg, hogy Boubacar Traoré újra Kispesten van?

Mármint nekem tuti nem. Ezért is lepődtem meg, amikor a mai NB III-as meccsünk előtt, a pálya felé tartva megláttam a nevét az adatbankban, a cseréink között.

Traoréról a Honvéd oldalán a legfrissebb hír augusztus 12-i keltezésű, és a következőt írja:

(…) Boubacar Traorét is kölcsönadja a klub, a 21 esztendős mali csatár az Egyesült Államokban, a Sporting Kansas Citynél folytatja pályafutását, a (vételi opcióval ellátott) megállapodás év végéig szól.

honvedfc.hu

Mindeközben az MLSZ adatbankjában a következőt találjuk:

  • 2021.08.01. // a Honvéd 12.31-ig kölcsönadja Traorét a Sporting Kansas City II-nek. Tehát nagyjából két héttel a Honvéd bejelentése előtt, és nem a nagycsapatnak, hanem valamelyik alsóbb ligás nyúlványának.
  • 2021.09.03. // alig egy hónapot követően (vagyis a Honvéd bejelentése után két-két és fél héttel) Traoré igazolólapja újra az MLSZ-nél, és újra a Honvédnál.

Valahogy az elmúlt 40 napban(!) elfelejttették jelezni, hogy a kölcsönadott játékosunk mégsem ment kölcsönbe, és hogy újra velünk készül. Vagyis, hogy papíron újra velünk van.


Traoré a Fradi kettő elleni meccsen a 78. percben állt be Németh Barna helyére, és a 93. percben tizenegyest hibázott. A meccs 0-0 lett.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||