Mastodon

Napikispest 2021.11.24.

  • fegyelmi bizottság // elkerülte a figyelmünket egy múlt heti határozat, amiben aztán volt minden, és nem lep meg, hogy a klub sem publikálta, hiszen a Nagy Nem Megszólalás közepén nem feltétlen a legjobb ötlet a szurkolók büntetésével foglalkozni.
    • egyébként // valószínűleg nem azzal volt bajuk, hogy kungábortakaroggy, meg horváthtakaroggy, mert a velünk együtt vizsgált Debrecent hasonlóért (tőzsértakaroggy) nem meszelték el. Vajon akkor mi lehetett a megbotránkoztató és obszcén kifejezés? Valamint az is érdekelne, hogy hogyan hallhatott egy ellenőr huhogást a vendégből, ha én, az emberek között állva egyáltalán nem hallottam?

A FEB összevont eljárás alapján a Budapest Honvédot a Mezőkövesd elleni hazai, valamint a DVSC és a Puskás Akadémia elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésén a rend megzavarásával kapcsolatos szurkolói cselekményeiért (megbotránkoztató, obszcén kifejezések bekiabálása, pirotechnikai eszközök ismétlődő használata) és rasszista megnyilvánulásaiért („huhogás”) pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

MLSZ FEB, november 18.

megjegyzés // ha kesmás képességű vezércikkíró lennék, akkor most elmondhatnám az érzelmekre és az ember alapvető igazságérzetére alapozva, hogy azért büntetés jár, ha az MLSZ szerint sértő valami, de ha minket sértegetnek hosszan a szar futballal, az alkalmatlan klubvezetéssel, és ezt két és fél év után először szóvá tesszük, akkor miattunk, akikért ez az egész van, akkor miattunk büntetnek. annyi duplacsavar azért van, hogy most tényleg az fizet a szurkolók miatt, aki valóban megérdemli — a klub. (illetve nyilván nem, hiszen az adófizetők, vagyis mindenki, de ez már messzire vezetne.)


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||