Mastodon

Gigabréking: nem halasztják az NB I. rajtját!

Az MLSZ oldalán megjelent szöveget változtatás nélkül közöljük:

A mérkőzések rendezésének feltételei továbbra is összhangban vannak a kormányzat egészségügyi intézkedéseivel. Szigorú járványügyi protokollok, folyamatos tesztelés és körültekintő szervezési intézkedések megtartása mellett rendezhetők meg a sportesemények.

Az MLSZ az egészség védelmét, a járvány terjedésének meggátolását elsődleges prioritásnak tekinti. A szövetség továbbra is finanszírozza a játékosok és stábtagok számára előírt rendszeres PCR-tesztelést, folyamatosan figyelemmel követi a járvány alakulását az esetlegesen szükségessé váló intézkedések gyors és hatékony meghozatala és életbe léptetése érdekében.

mlsz.hu

És, hát , sikerült a hírt úgy kitenni, hogy azon nem elég, hogy pont a Kispest is szerepel, hanem egyenesen a koronagecivel rendesen megb*szott Baráth Boti.


Továbbá fontos hír (és csak ez fontos erről a szánalmas oldalról), hogy február 15-től csak azok minősülnek oltottnak, akik megkapták a harmadik oltásukat is!

Mivel a meccsrejárás feltétele az érvényes oltási igazolvány, február 15-től ezt csak három oltással lehet érvényesnek tekinteni.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||