Mastodon

A Bohócligában, ha nem szól melletted semmi, akkor nyert helyzetben érezheted magad. (Aztán persze előfordulhat, hogy pont nem jön be.)

Bp. Honvéd – RKSK, 11:00 @ MFA
Bp. Honvéd – Videoton, 14:15 @ Bozsik

Az megvolt, hogy hány pontot szereztünk a tabella végén lévő csapatok ellen?

1. kör2. kör
Gyirmót4-2, 30-1, 0
Mezőkövesd2-3, 0
DVSC1-4, 03-5, 0
Újpest1-1, 11-0, 0
MTK0-1, 03-0, 3
összesen8-11, 47-9, 3

Igen, a közvetlen vetélytársak ellen 11 meccsen 7 (hét!) pont. Meccsenként 0,64.

Ha valamit, akkor ezt kényelmesen lehet bravúrnak nevezni.

A logika szerint a Videoton ellen a legnagyobb esélyünk éppen az, hogy a Videoton nem ellenfél, tehát verhető. (Ugye, a maradék 8 meccsen 1,63 pont a mérlegünk, ami több, mint kétszer jobb az alsóházi mutatónknál.)

És akkor ennyi.


Amíg Lukic van, remény is van.


Ha Nagy Dominiknek van kedve, és ha Zsótér jó napot fog ki, akkor még több remény kaparható össze a fiók aljáról.


A többi posztról fogalmunk sem lehet, mert Petrusenkót, Petrovicot, vagy az új albán gyereket nyilván nem ismeri senki, így azt sem tudjuk, mit várhatunk tőlük. Álmodozni persze lehet a pedigré alapján, aztán vagy bejön, vagy nem.


Csak cserélni ne kelljen, mert jobbhátvéden kívül sehol nem vagyunk meg, és ott sem tudjuk pontosan mit várhatunk. Külön vicc, hogy a keretből kitett, majd a télen eladott Mézga, és most Paksra értékesített Kovács Nikó pótlására egyből két balkáni válogatottat jelentettek be.


Jó lesz ez.


Vigjnevic gondolom marad a 4-2-3-1-nél, azonban ebből csak a pár játékosra merünk mérget venni, és nem feltétlen mindig azért, mert jók, hanem mert nincs más:

Szappanos
Petkovic/Doka, Baráth/Lovric, Batik, Tamás
Hidi/Pantelic, Petrusenko/Hidi
Nagy Dominik, Zsótér, Drazic
Lukic

Nagyjából ez van jelenleg raktáron. Tényleg remegős minden csere, pláne Zsótér és Lukic posztjára, mert ott konkrétan ki lennénk nullázva.


Például azt gondoltátok volna, hogy a téli felkészülés során a koronát hozzánk hasonlóan benyaló Gyirmót 3/3-mal, vagyis 9 ponttal indul? A Hajdú ÁdámCsörgő Viktor belsővédelemmel.

Volna mit tanulnunk a klubházban, na.


Ja, és tizenegytől játszik a fakó az akadémián az RKSK ellen. Meccs után kényelemes, alig negyedórás séta az akadémiától a Bozsik, tehát bőven át lehet érni a Nagy Meccsre.

Kíváncsi vagyok, hányan gondolják úgy a megszokott törzsgárdán túl, hogy érdemes legalább néha megnézni személyesen is a közvetlen utánpótlást.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||