Mastodon

Ha már ennyire rákészültünk, akkor legyen meg a kupa

Honvéd – FTC @ Bozsik, 20h, Magyar kupa

Meg amúgy is.

A Fradit mindig jó elverni, az pedig apró határhaszon-növekedés, vagy mifene, amikor nagyon élvezünk valamit, és más valamit meg egy kicsivel még jobban, hogy mindezt a kupában tehetjük, ami egyben számukra a sorozat végét is jelentené.

Hogy értsd: fradiverés és fradiverés között alig van különbség, mert egy kellően nagy skálán kellően az egyik végpont környékén található az élvezeti értéke, és a végpont felé így már csak picurkát tud közelíteni.


Hétvégén például vélhetően tartalékoltunk a bajnoki második ellen(!) a mai meccsre, hiszen nem kezdett Zsótér, Hidi, Petrusenko, Petkovic (mondjuk Doka elég biztató volt), Lovric (jajj, Baráth pótolta, nem fogok a falnak rohanni emiatt), valamint hamar lekapta Drazicot és Lukicot.

Mi ez, ha nem tartalékolás valamire?

Talán mintha mondta is volna valahol Vignjevic, hogy már Újpesten ráfeküdt a kupára, mert ott inkább lehet eredményt elérni, szóval annyira azért nem lenne meglepő, ha emiatt láttuk volna a hétvégi csapatot.

Oké, egy Dinamo Kijevtől hozott szűrőre ne mondjuk már azt, hogy tarcsi, ha – teszem azt – Hidivel állítom párba, ahogy a magyar válogatott Baráthra se, ha az NB I jelenleg legöregebb játékosával (Lovric) és az albán válogatott Doka se feltétlen cseréje a szerb válogatott Petkovicnak, azonban Drazic fura volt középen, Zsótér helyén, ahogy Galeról sem feltétlen érzem, hogy a kezdőnkben lenne egyelőre a helye. Viszont legalább volt visszatérő Bőle, kicsit erősítve a spórolás-elméletemet.

Na, de a lényeg, hogy végre erősnek tűnik a keret, és nem csak mondjuk rá, hanem van benne némi lehetőség, amit Vignjevic próbálgatott hétvégén. Egyedül ez a középcsatár kérdés az, amit nehéz lesz megoldani, hiszen Lukettót mindenképp centerben erőlteti, hiszen oda annyira nincs más, hogy az már Traoré.


Kb. ennyi, mert ma sok dolgom van, viszont menet közben úgyis minden az esti Fradiról szól, szóval erősen kell dolgozni azon, hogy az egyéb feladataimra tudjak koncentrálni.

És amúgy is van elég bajom.


? a hozzászólás // előmoderált
? az offtopicot // az offtopicba.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||