Mastodon

Csak én nem értem a Honvéd nyereményjátékát?

A Paks elleni találkozóra érvényes jeggyel vagy bérlettel kilátogató szurkolóinknak pedig csak annyi dolguk van, hogy az alábbi űrlapon e-mail címükkel a mérkőzés kezdetéig jelentkeznek a játékra: https://honvedfc.hu/nyeremenyjatek
(Az e-mail címeket bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki, csak a Honvéd Hírlevélre történő feliratkozásra használjuk. Azoknak is szükséges regisztrálniuk, akik már a hírlevélre korábban ezt megtették.)

A Honvéd oldalán jelent meg egy felhívás, aminek a lényege, hogy ha van jegyed/bérleted a Paks elleni meccsre, és regisztrálsz a játékra, akkor nyerhetsz egy dedikált Honvéd-mezt.

Az ötlet iszonyat menő, ki ne akarna dedikált mezt, pláne, hogy az isteni Lukettóé, a még istenibb Lovricé, és Nagy Gerié is közötte van?

A dolog azonban nem ennyire egyszerű.

A játék lényege pár lépésben a következő:

  • bérletes vagy, esetleg jegyet váltasz a meccsre,
  • félidőben kisorsolnak tíz széket (szektor/sor/szék), és
  • akinek az egyikre szól a jegye, az
  • nyert.
  • Ja, és kell még egy regisztráció is a fent linkelt oldalon.

Rögtön adja magát a kérdés, hogy a Paks elleni meccsre jegyet váltók, akik természetesen székre szóló jegyet kapnak, és regisztrálnak a nyereményjátékra, akkor a nyereményjáték során honnan tudják, hogy ők kicsodák, ha a regisztráció során sem kell megadni az egyetlen adatot, ami alapján összerendezhető lenne a lista: a székszámot?

Egyáltalán minek a feliratkozás, ha egyértelműen nem arról szól, hogy értesítsék a nyerteseket? Mivel a jegy (székszám) és a regisztráció összekötése nem történik meg, és fordítva, a feliratkozás sem ellenőrizhető a nyerteseknél, így felmerül a kérdés, hogy mi a különbség a

Még a CSS osztály is ugyanaz a két formon:

<div class="container register-container”>

Ha a Füles magazinban jelenne meg ez a poszt, akkor a következő két képet így vezetnénk fel: A vicces kedvű fejlesztő három apró különbséget rejtett el a két form között. Találja meg mind!


Talán a letölthető játékszabályzat segítséget nyújt:

  • a IV./1. szerint csak olyan 18 év felettiek játszhatnak, akik a megadott idő alatt regisztrálnak a Honvéd hírlevelére. (A hírlevélre regisztráláskor nem kérdeznek rá a regisztráló korára, valamint az is nehezen elképzelhető, hogy a sorsolásnál hogyan választják szét a 18 év alatti székeket a 18 év feletti székektől, ha nincs erre egyértelmű jegykategória a klub kínálatában.)
  • a IV.9. szerint “A Játékban való részvételnek termék vagy szolgáltatás megvásárlása nem képezi feltételét, (…)”, ami lehet, csak nekem vicces, hiszen a nyereményeket egy adott meccsen elfoglalt székekhez rendelik, ami viszont jegy, és a jegy (bérlet) 18 éves kor felett egész biztosan pénzbe kerül.
  • az V.4. szerint “A Nyertes kiválasztására a részvételi feltételeket maradéktalanul teljesítő Játékosok közül kerül sor (…)”, ami újfent felveti azt a kérdést, hogy ha az egyébként is értelmezhetetlen regisztráció során nem kérik a pozícióadatokat (szektor, sor, szék), akkor honnan a francból tudják, hogy a Játékosok maradéktalanul teljesítették a nyereményjátékban való részvétel feltételeit?
  • V.6. pont: “A Nyertesek kiválasztása a Játékos által korábban megvásárolt jegy vagy bérlet alapján történik.” (l. a fentebb említett IV.9. pont)
  • V.10. pont, és ez a kurvaciki: “A Pótnyertessel a kapcsolatot a Szervező e-mail útján veszi fel.” Hogyan? Honnan a fenéből tudja a Szervező, hogy a Pótnyertes szektora, sora és széke alapján mi a Pótnyertes email-címe? Az oké, hogy a sima nyertesek (V.8.) a helyszínen vehetik át a nyereményüket, vagy ha az nem megoldható, akkor emailben jelentkezhetnek érte, azonban a pótnyertesekről csak székszámot ismerhetnek a Szervezők.
  • VI.4. “A Szervező kötelezettséget vállal arra vonatkozóan, hogy a személyes adatok tekintetében végzett bármilyen adatkezelési tevékenysége mindenkor megfelel a mindenkor hatályos jogszabályi előírásoknak, így különösen az általános adatvédelmi rendelet („GDPR”) rendelkezéseinek.” Ide most beraknék egy vaskos vigyorgó szmájlit.

Természetesen megejtettem egy regisztrációt Illés Béla néven, és egy véletlenszerűen generált email-címmel, amiről egyébként azt sem tudom pontosan, hogy mi volt, mert a feliratkozásról nem kaptam semmiféle megerősítő emailt. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül-e összekötni a bérletemet a megadott adatokkal. Mindenesetre félidőben nagyon fogok izgulni, hogy kisorsolják a székemet!

Ugye, megvan a kérdés: honnan tudják, hogy melyik foglalt helyhez tartozik regisztráció? Tehát simán kisorsolhatnak olyat is, aki nem kívánt részt venni a játékban.

Tényleg nem értem az egészet.


🗣️  a hozzászólás // előmoderált.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||