Mastodon

Tegnapikispest 2022/06/23

további pályafutásukhoz //

  • Horváth András // a legutóbbi szezont az NB II-es Budafoknál töltötte kölcsönben a Honvédhoz 2014-ben érkező, később bajnok és kupagyőztes kapus. Az érdekesség vele kapcsolatban annyi, hogy a távozását tavaly júniusban egyszer már bejelentette [archivált oldal] a klub (“Horváth Andrásnak köszönjük, amit a Honvédért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk!”), erre kiderült, hogy mégsem úgy volt, és csak kölcsönben játszott Budafokon. Ellenben most már aztán tényleg! (“Horváth Andrásnak köszönjük, amit a Honvédért tett, további pályafutásához sok sikert kívánunk.” – ahogy nézem, a mondat egyedül a központozás szintjén változott tavalyhoz képest.) Viszlát, bajnok!
  • Berla Attila // saját nevelésű kapus, 23 éves, és igazából nem sikerült neki. Craiován, miután Levkovich megsérült, hozott egy parádés meccset, majd az NB I-et is vele kezdtük, és bár azt lehet mondani, belehibázott, nem kapta meg a bizalmat, inkább érkezett Tujvel. Azóta az NB III-as csapatban játszogatott, és néha padozott az NB I-ben. (via honvedfc.hu)
  • Irimiás Gergő // saját nevelésű középpályás, 21 éves. Fiatalon bemutatkozott az NB I-ben, később az NB II-es Ajkában szerepelt kölcsönben, tavaly pedig nálunk játszott a fakóban. (via honvedfc.hu)

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||