Mastodon

Helyzetjelentés a felkészülés második hetének közepén

Igen, ez a tavalyi hivatalos csapatkép, és igen, a képen látható játékosok közül jelenleg

  • nyolc mezőnyjátékos és
  • három kapus

tartozik az állományunkba. És akkor nem számoltuk a télen érkezett, és azóta távozott játékosokat, a képen nem szereplő Bardeát, a szintén távozó projektköcsönjátékost és egyéb távozó kölcsönjátékosainkat, két(!!!) edzői stábot, valamint a velünk maradó Traorét.

Minek is nevezzük a jelenséget, ha nem sikertörténetnek? Vajon idén, amikor végre megváltoztatják a szakmai munkát (muhhahaha), és ha készül csapatkép (tavalyelőtt például nem volt, tehát Bódog úgy távozott Kispestről, hogy sosem készült róla kép a csapatával, sőt, a klub száztíz történetében ez volt az első idény, amikor egyáltalán nem készült), akkor jövőre mennyi arcot fogunk kihúzni és felsorolni, mert idény közben szinte a fél keret lecserélődött, majd az újak is távoztak sebtiben?

Mondjuk az is van, hogy a Nagyszámok Törvénye alapján, annyi mindenbe belenyúltak vezetőink, hogy egyszer az ő kezüknek is el kell sülnie, és pusztán azért, mert egy valószínűség kellően kicsi, az még nem jelenti azt, hogy lehetetlen.

Addig pedig gyönyörködjünk a gyönyörű tavalyi csapatképben ezen a gyönyörűséges napon.

Ja, és mindenképp tartsuk meg azokat az embereket, akik az átigazolásokért felelnek, mert láthatóan remek munkát végeznek!


az arcok kihúzásához az OpenMoji ábráját használtam.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||