Mastodon

Hétvégikispest 2022/07/11

A napló kedvéért, hogy minden legyen meg. Egyébként hétvégén a CFR – Sepsi román szuperkupa-döntőn voltunk Aradon, és azt kell mondjam, remek szórakozás volt.

07.09. // leigazoltuk a legutóbb Kisvárdán játszó albán belsővédőt, Herdi Prengát. Két évre írt alá hozzánk, így jogosan merül fel a kérdés, hogy Gomist ki és miért hozta ide három évre(!) pár héttel korában? Jelenleg Prenga és Gomis mellett Batik, Lovric, Klemenz és a fiatal Szabó Tibor is belsővédő a keretben. Két helyre.

07.09. // felkészülési mérkőzésen: Honvéd – Varazdin 0-1 (0-0)

Szappanos (Tujvel, a szünetben) – Doka (Jónsson, 31.), Batik (Lovric, a szünetben), Klemenz (Gomis, 79.), Tamás K. (Szabó T., 67.) – Mitrovic, Bocskay (Szabó A. 67.), Plakuschenko (Petrusenko, 67.) – Kocsis D. (Eördögh, 67.), Kerezsi (Keresztes, 67.), Benczenleitner (Traoré, a szünetben)

Az edzőtáborozó keretből a friss igazolás Prenga, a sérült Lukic és Zsótér, valamint a harmadik kapus, Dúzs nem lépett pályára.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||