Mastodon

Richie Ennin @ Kispest

Az olasz negyedosztályt megjárt, a litván Virsligában is megforduló játékos, jelenleg a lett Spartaks játékosa 23 éves, kanadai és csatár. Kölcsönbe érkezik vételi opcióval, ahogy tavalyelőtt Tomszkba az orosz kettőbe, és Novgorodba már az orosz egybe. Utóbbi helyen lőtt is egy gólt!!! (Középcsatárként, 19 meccsen, 1440 perc alatt.) (via honvedfc.hu)

Nem tudom milyen játékos lesz a jó Richie, azonban továbbra is tartom, 23 éves korára annyi előnye van egy random akadémistánkkal szemben, hogy játszott már 50-60 felnőtt meccset. És ha nálunk pályára lép, akkor pont a pályára lépésével fogja nehezíteni, hogy egy saját nevelésű játékosunknak is meglegyen ennyi idős korára az 50-60 meccse. Tényleg érthetetlenek az ilyen igazolások.

Csak összevetésképp, Gazdagnak ennyi idős korára 121 NB I-es bajnoki volt a lábában. Baráth Botinak 65, Nagy Gerinek 103, és a sort még folytathatnám.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||