Mastodon

Jöhetnek az idénytippek (1. kör)

Egy nap maradt a bajnoki rajtig (péntek, 20h, ZTE), és bár nyilvánvalóan nincs még kész sem a csapatunk, sem a keretünk, és az is nyilvánvaló, hogy lesznek még változások, esteleg komoly változások, talán már a közeli napokban, azonban a bajnokság kegyetlen, az tőlünk, illetve az állapotunktól függően mindenképp elrajtol. (Vonatkozó szakirodalom: a vonat nem vár.)

Ennek ellenére elővesszük a megszokottat, és minden kör, vagyis az 1., a 12. és a 22. forduló előtt megkérdezünk titeket pont ugyanarról: hova várjátok a Honvédot az idény végén? Baromi érdekes látni, ahogy körről-körre változnak az elvárások. (Még az is lehet, hogy a szokásos osztályozókönyvünk végére is betesszük a kérdést új elemként, hogy hétről-hétre követni lehessen az itt mért közhangulatot.)

Most viszont mondani kéne azért valami, még ha egy átmeneti állapot közepén is állunk.

Megjegyzés: a szokásos ívet annyival egyszerűsítettük, hogy nem kérdezzük meg mind a tizenkét helyezést, mint korábban, mert többen is panaszkodtatok arra, hogy nem fér ki a mobil kijelzőjére, és így tök bonyolult kitölteni.


címlapkép: Fortepan / Urbán Tamás

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||