Mastodon

Most aztán tényleg megígérjük, becsületszavunkra, hogy így aztán többet még egyszer sosem! De tényleg, tényleg, tényleg! Higgyetek nekünk!

DVSC – Honvéd 4-3

Meccs előtt

Továbbra is szervezetten, csapatként kell futballoznunk az elsőtől az utolsó pillanatig, és a jó védekezés megtartása mellett a támadásokra kell még nagyobb fókuszt helyeznünk. Képesek vagyunk arra, hogy bárkivel felvegyük a versenyt a bajnokságban, több mérkőzésen is csak az utolsó passzon, egy-egy döntésen múlott az, hogy nem tudunk eredményesebbek lenni, ezen kell változtatni, ezeket a szituációkat még jobban megoldani, hogy magasabb százalékban értékesítsük a helyzeteinket.

Tam Courts, 2022.10.01.

Mindenki, köztük én is úgy érzem, hogy folyamatosan erősödik a csapat, elég ha csak azt nézzük, hogy a legutóbbi négy találkozónkon nem kaptunk gólt 

Nikola Mitrovic, 2022.10.01.

Meccs után

Magunkat okolhatjuk a bukásunkért, nem voltunk eléggé agresszívak, nagyon sok labdát adtunk el az első félidőben, aztán pedig úgy tűnt, hogy bezárkóztunk, magunk között adogattunk csak, így nem lehet focizni. (…) A második félidőben a csapat megmutatta, milyen fából faragták, milyen a karaktere, visszajöttünk a meccsbe. Elfogadhatatlan az első 45 perc, a második viszont arról adott tanúbizonyságot, hogy ez a csapat tud jól is játszani. Elhangzott pár keményebb szó az öltözőben a szünetben. (…) A másodikra úgy kellett kijönniük, hogy maguknak és a szurkolóknak is bizonyítsák, hogy többre képesek. (…) A szünet után itt most megvolt az esély, hogy döntetlent játszunk, nyomtunk a meccs végéig, de nem sikerült.

Tam Courts, 2022.10.01.

Frissítés //

Nem kellett sokáig várni az első fecskére:

(…) a második félidőben megmutattuk, hogy igenis képesek vagyunk eredményesen játszani (…) nem történhet meg újra olyan velünk, mint az első felvonásban. Remélem, hogy jövő héten azt az arcunkat mutatjuk, amivel  visszajöttünk a meccsbe, ezen leszünk következő héten. (…) A sikerekért dolgozunk nap, mint nap és hiszem, hogy meglesz az eredménye.

Brandon Domingues, 2022.10.02.

nem történhet meg újra olyan velünk
nem történhet meg újra olyan velünk
nem történhet meg újra olyan velünk
nem történhet meg újra olyan velünk
nem történhet meg újra olyan velünk


Korábban

Legközelebb ilyen nem történik meg, ebben biztos vagyok.

Ivan Lovric, 2022.07.30.

Sajnálom, hogy nem sikerült összehozni, amit terveztünk, azt éreztem edzéseken, hogy lehet esélyünk, de ekkora különbség szerintem nem volt a két csapat között. Ami a legfontosabb, hogy nagyon gyorsan össze kell kapni magunkat.

Kocsis Dominik, 2022.08.08.

Tudjuk, hogy a Honvéd az a klub, amelynek mindig a három pontért kell harcolnia (…) Fantasztikus, ahogy a szurkolók mindkét meccsen 90 percen át ott álltak a csapat mögött, miattuk is szeretnénk győzni vasárnap, ez külön motivációt jelent a számunkra.

Tam Courts, 2022.08.11.

(…) így biztos, hogy a védelmünknek és a támadóinknak is meg kell küzdeni majd a három pontért, de ezért dolgoztunk egész héten. Úgy megyünk majd ki a pályára, hogy megnyerjük a mérkőzést.

Lazar Cirkovic, 2022.08.13.

És idézhetném még hosszan a fogadkozásokat ebből a bajnokságból.

Felkészültünk. Élesek vagyunk. Többet ilyen. Nem fordulhat. Elő. Szurkolókért. Egymásért. Fantasztikus. Összeérünk. Dolgozunk. (…)

Mintha egy számítógépes varázsló ontaná magából a semmitmondó nyilatkozatokat, észre sem véve, hogy azok mennyire, de mennyire képesek felbaszni a szurkolók agyát.

  1. Kérem válasszon: Győzelem / Döntetlen / Vereség.
  2. Vereség. Tovább.
  3. Kérem válasszon címet: Reménytelen / Közel volt / Bírón múlt.
  4. Közel volt. Tovább.
  5. Kérem válasszon: Valaki lemondott a mérkőzés után? Igen / Nem.
  6. Nem. Tovább.
  7. Kérem válasszon címet: Túl nagy volt a hátrány / Majdnem megfordítottuk / Egy félidő előnyt adtunk.
  8. Túl nagy volt a hátrány. Tovább.
  9. Kérem válasszon tartalmat: Legyen a hangsúly a részsikereinken. [További opciók inaktívak ebben a verzióban.]
  10. Legyen a hangsúly a részsikereinken. Tovább.
  11. Kész. Meg kívánja osztani szélesebb közvélemény előtt a Facebookon? Igen / Nem
  12. Igen. Tovább.
  13. Elfogadja az alapértelmezett ajánló szövegét? [Nincs szöveg.] Igen / Nem
  14. Igen. Tovább.
  15. Kérem, válasszon emojit a megosztáshoz: 🔴 ⚫ 👏 💪 🏆 / nincs emoji.
  16. Nincs emoji. Tovább.
  17. Biztos benne, hogy nem használ emojit? Igen / Nem
  18. Igen. Tovább.
  19. Egészen biztos? Igen / Nem
  20. Igen. Tovább.
  21. Kész.

Mindenki boldog, elégedett, az emberek tapsolnak, majdnem megvolt, alig egy gól kellett volna. Szinte heroikus!

Mindeközben az emberek kurvagyengéznek, basszájbáznak, elzavarnának többeket is a picsába (már elnézést az emelt hangszínemért), azonban a valóság egyáltalán nem érdekli a klubházat.

Inkább meghosszabbítják Kun Gábort Bicskéig,

hogy egy tőmondattal kontextusba helyezzem a szinte kizárólag jelképekben értelmezhető világunkat.


Osztályozókönyv //


címlapkép: inkpx.com

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||