Mastodon

Infografika, ahonnan kiderül, hogy a kezdeti prófétákból mára csak egy maradt


Metalcom cselekedetei

I. rész

1. Kezdetben, mindenek előtt volt a Sötétség, amelyet nevezünk Hemingway-érának. A Hemingway-éra előtt volt a Csőd, név szerint a Pini-éra. A Pini-éra előtt volt az Interregnum, előtte a Vállalkozás, előtte a Honvédség. A Honvédség előtt a Szegénység, még előtte a Hazugság, és a Hazugság előtt az Alapítás. Az Alapítás előtt pedig az igazi Semmi, amelyből teremtve lettünk.

2. A Metalcom képviselői miután arcképükre formálták az Új Honvédot, a 61. napon leküldték a klubházba szeretett ügyvezetőjüket, Gábort a Kunok nemzetségéből.

3. Gábor után, a 74. napon érkezett vala egy kereskedelmi és marketing igazgató, mert nélküle féllábú óriás lett volna a klub, és nevezték őt Sinkó Gábornak.

4. Marketingből bizony mondom, nem lehet sosem elég, így a második Gábor után, a 96. napon érkezett egy másik kommunikációs és főleg marketing igazgató, név szerint Azurák Csaba.

5. Csaba és a második Gábor rövid együttélés után, a 149. napon felosztotta a királyságot. Csabáé maradt a marketing, és Gábor kapta a társadalmi kapcsolatokért felelős menedzseri posztot.

6. Nem kellett várni sokat az első csodára. Szenteste előestéjén, a 262. napon elindult Az Applikáció. Hála néked Csaba, ki bejelentetted a nyári ankéton!

7. Alig telt el fél év, hogy szám szerint a 346. napon Gábor, aki sorban a második, bizonyította rátermettségét, és csapatmenedzser lett a Németh nemzetségbeli Tamara mellett.

8. Telt, múlt az idő, és Gábor jó inasként annyira kitanulta a szakmát Tamara mellett, hogy midőn Tamara élete más irányt vett a 848. napon, Gábort emelte fel a Metalcom képviselője technikai vezetőnek.

9. Mindeközben Sanninót váltotta Pisont, akit váltott Bódog, akit váltott Pisont, akit váltott Horváth, akit váltott Vignjevic, akit váltott Courts, akit váltott Klafuric.

10. A kezdeti csendbe, irányt szabni érkezett Urbányi a 363. napon, és távozott a 682. napon. Követte őtet egy újabb és hosszú csend, mígnem az 1151. napon megérkezett Docherty, a Chris.

11. Mondom néktek, eközben Az Applikáció ontotta a híreket, úgy Androidon, mind Iphoneon.

12. Amidőn a negyedik éve kezdődött a Metalcom képére formált Új Honvédnak, elfogyhatott a pénz, ezért egy mégújabb szövetséget kellett kötni magunkkal. Távoztak nagyon, de nagyon sokan, utolsóként, bár nem akart menni, Bence is elhagyott minket.

13. A negyedik év első fele nem sikerült jól. Az első Gábor talpára az 1327. napon útilaput kötöttek, és batyujába a múlt összes bűnét csomagolták. Helyére érkezett Gergely, szintén a Kun nemzetségből.

14. Csaba éveken át töretlenül irányította a kommunikációt és a marketinget. A problémákból a mezei halandó mindössze annyit érzékelhetett, hogy az Új Honvéd folyamatosan a kiesés elől menekül, azonban ha elolvasott egyetlen cikket, megnézett egyetlen videót, végigpörgetett egyetlen galériát, akkor menten elszállt a bánata, hiszen egy sikeres klubot láthatott maga előtt.

15. És ekkor eljött a szomorú 1349. nap, amikor Csaba bejelentette, saját kérésére közös megegyezéssel megválik az Új Honvédtól.

16. Csaba királysága ezzel a döntéssel megszűnik, és szétoszlik a két fiú, a Rác nemzetségbeli Benedek sajtó, és Martin marketing birodalmára.

17. A második Gábor, ki azóta a sorban első lett, és ki Csaba előtt Csaba királyságának egy részét uralta, mostantól egyedüliként maradt velünk az Új Honvéd első prófétái közül. Áldassék a neve.

18. Applikáció.


Engedd meg, Csaba, hogy stílszerűen, egy applikációból lőtt képernyőképpel búcsúzzunk tőled. Hiányozni fogsz!

Mindössze egyetlen dolgot nem sikerült elérned: hogy ne rajtunk röhögjön lassan három éve a komplett magyar futballközvélemény.


címlapkép: ankét 2019 nyarán. balról jobbra: Azurák, Gács, Kun, Mendelényi, Sannino, tolmács. Ha minden igaz, közülük egyedül Mendelényi van jelenleg is Kispesten.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||