Mastodon

Hetek óta nincs értelme bármit írni a meccsek elé,

Honvéd – Kecskemét @ Bozsik, 18:30

mert a képlet továbbra is igen egyszerű: nyerni kell!

Négy meccs maradt hátra, itt már nem elég a fogadkozás, hogy majd legközelebb, itt már nem elég örülni az egy pontnak, itt már kevés az, hogy a többiek megteszik nekünk a szívességeke. Folyamatosan a vonal alatt vagyunk, ha mi nem nyerünk, akkor szart sem ér az egész.

Történelmi bűnre készül ez a csapat, és egy – rendesen kicsavart valóságértelmezéssel – mindössze abban reménykedhetünk, hogy mint szinte mindent, ezt is képesek lesznek valahogy elb*szni.


Ne lepődj meg, tényleg

annyi volt a poszt, amennyi a hajtás előtt. Ha valaminek nincs értelme, azt felesleges feszegetni. Idetehetnénk bármikor kisujjból négy-hatezer, kis munkával nyolc-tízezer karaktert, azonban minek? ( <- eddig 787 karakter)

Viszont, bár még mindig nem láttam a filmet, mégis egy Torrente-idézet jut eszembe a mai nap mottójául:

ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni.

Eleve betettek minket péntek fél hétre, miközben a pénteki meccsidőpont mindenki másnak nyolc óra. Viszont ma szabadedzést tartanak a népszerű száguldó cirkusz, a Forma-1 vakmerő pilótái, és azt a nemzetközi szerződések értelmében élőbben kell sugározni a lakosságnak. 2017-ben valami vízilabda is fontosabb volt, mint a 24 év után a BL-ben szereplő Honvéd hazai, egyébként zárkapus meccsének első negyedórája.

És nem elég, hogy péntek, jövő héten kezdődnek az érettségik (megfigyelés: az érettségik a snooker világbajnokságot követő héten kezdődnek), ami azt jelenti, hogy ma vannak a ballagások, ahol illik jelen lenni a ballagóknak, valamint a családoknak és a közeli barátoknak, utána esetleg kis bulika. Komoly ellenfél a nézőszámnak.


Keretes

Mondjuk én speciel (plusz faterom) a ballagásomról a Bozsikba rohantunk. A bejáratnál több virágcsokor, a szeku nem engedte be őket a meccsre. Bent a fél lelátó glédában. Ballagásról? Onnan. Délelőtt szakadt az eső, a mély talajon simán vertük a Tiszakécskét. Vezette: Hanacsek.

Két évvel később az idő jóval kegyesebb volt hozzánk, azonban a húgom ballagásáról épphogy elért Siófok ellenin meg kellett elégedni a döntetlennel. ( <- 2281 karakter, és a meccsről szinte nem is írtunk. Mondom, a négy-hatezer sima, a kontent valahol ennyinél kezdődne.)


Pletyka

Ha minden igaz, ma már nem lesz Mitrovic. Vajon ki fogja szállítani a góljait és gólpasszait?


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||