Mastodon

Nincs annyi szívecske, amennyi egy poszt címébe elférne, pedig a végtelenségig ismételném: <3

Kerezsi hosszabbított! (via honvedfc.hu)

Prémium futballista, akiért tényleg érdemes meccsre járni. Biztos említettük már, azonban nem tudom elégszer: 2020 novemberében a fakó Dunaújvárosban szerepelt , és nagyon nem ment nekik a játék. Aztán a második félidőben Simon Miki elkezdett cserélni. Először bejött Kerezsi és Eördögh, majd Németh Dani, és végül Nyitrai és Németh Barni. Innentől aztán felpörögtek az események. Előbb Barni lőtt egy gól, majd Zalán, és végül nyertünk 3-1-re.

Az eredmény azonban egyáltalán nem fejezi ki, hogy mennyire felbillent a pálya a cserék után. Egyszerűen egy másik sebességi fokozatba kapcsoltunk, pedig a lehozottak között ott volt Benczenleitner és Kocsis Dominik is. Zalán konkrétan tarthatatlan volt. Instant szerelem. (Akkoriban még kötelező volt a maszk, hiába lézengtünk alig százan az újvárosi stadionban. Idővel kénytelen voltam levenni, mert bepárásította a szemüvegem, márpedig ezt a meccset látni akartam. Utólag is elnézést mindenkitől.)

Az elmúlt években kevés olyan játékos volt, akiért tényleg megérte felülni a vonatra, és akár idegenben is megnézni a fakót, Kerezsi az egyik. Előtte talán Vernes, Lőrinczy és Prosser, míg mostanában Kocsis Dominik és Benczenleitner.

Eddig messze a nyár híre, hogy hosszabbított vele a Kispest.

Csak ismételni tudom magam: <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||