Mastodon

Viszlát, zsírdisznó!

2021 őszén nagyon közel álltam ahhoz, hogy komolyan elgondolkodjak egy Lukic feliratú mezen. Egyszerűen berobbant az életünkbe, és mivel évek óta egy hasonló, eredményes és kimagasló képességű támadóra vártunk, és ahogy szokták mondani, az éhség nagy úr, bármit képesek voltunk belelátni.

Aztán jött 2022, egy egész év – és azzal kellett szembesülni, hogy egy teljesen másik Lukicot látunk a pályán. Egy játékos, aki bár képes lenne, totálisan szarik a fejünkre, és ezt a mentalitást ki is viszi magával a pályára. Rohamtempóban gyűlöltem meg.

2022 nyarán már ott tartottam, hogy hátha viszik valahova az arabokhoz, vagy bárhova, mert innen nagyon nehéz lesz visszajönnie. Ősszel bizonyította, hogy nem is képes rá.

2023 tavaszán aztán újra megrázta magát pár hétig, gondolom rájött, ebből nem csak kiesés lehet, hanem van még egy év opció a szerződésében, tehát most kéne eladatni a magát. A megrázás hamar elmúlt, és az utolsó fordulókban inkább fék volt a csapatban, mintsem bármi haszna lett volna.

Nem tudom mikor és miért sértődött be, nem tudom mikor találta ki, hogy inkább nem akar focizni, azonban azt tudom, hogy valószínűleg vastagon fogott a klubvezetés ceruzája, amikor aláírtak vele, és ha valaki ennyi pénzért van itt, attól azért elvárható, hogy legalább a pályán megszakadjon.

Elképesztő disszonancia feszült a benne rejlő lehetőség és a mutatott játéka között. Márpedig ez nálam, és ahogy hallottam, elég sokaknál nem fért bele.

Néha úgy kóborolt a pályán a pocakjával, mint Németh Szilárd egy vegan streatfood fesztiválon.

Igen, meggyűlöltem, és ezt vállalom.

Örülök, hogy végre távozott, és már nem több, mint egy rossz emlék, akibe nagyon sokat akartam látni, és aki mérhetetlenül kicseszett velem. Márpedig az ilyen játékosokra nagyon dühös tudok lenni.


Nenad Lukic a kínai Csangcsun Jataj csapatához igazolt pénzért. (via honvedfc.hu)


Pusztítsa ott tovább a macskából készült édes-savanyú csevapot.


🇭🇺Nagyon köszönöm a Honvéd szurkolóknak a támogatást az évek során. A szenvedélyetek és hűségetek mindennél többet jelent számomra. Kispest, a Honvéd otthona különleges helyet foglal el a szívemben. Megtisztelő, hogy ilyen szurkolótábor előtt játszhattam.

🙏 Szeretném, hogy mindenki tudja, hogy örökké hálás leszek a támogatásotokért, és ígérem, hogy továbbra is követni fogom és szurkolni fogok a Honvédnak, hogy visszajusson a legmagasabb osztályba.

Mégegyszer, szívem mélyéről mondok nektek: Köszönöm, Csak a Kispest! Nagyon sok sikert kívánok a csapatnak és ennek a remek szurkolótábornak a továbbiakban!

ezekkel a szavakkal köszönt el Lukic az instagramon.

Felfordul a gyomrom, már bocsánat.


Ja, és inkább nem vitatkoznom Kun Gergely ügyvezetővel, pedig a következőt nyilatkozta róla, és annyira könnyű lenne beleállni:

Nenad Lukic ilyen futballista, góljaival, gólpasszaival, a játékával azon idegenlégiósok közé tartozott, akik hozzáadott a csapat teljesítményéhez.

Egy szót azért mégis: kiestünk.


Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||