Mastodon

Dátumok, meccsek, miazmás

előzetes dátumváltozás // eredményes volt hőbörögni a hétközi meccsek munkaidőben törtőnő megrendezése ellen. Máris módosultak az időpontok:

képernyőkép: MLSZ adatbank

Bp. Honvéd 2023/24 naptár,

benne az NB II-es és az NB III-as csapat meccseivel. Az NB II-re az időpontok a tévé nélküli, előzetes állapotot mutatják, míg az NB III-nál egyelőre nincsenek fix időpontok, és esetünkben helyszínek, mert van rá ígéret, hogy pár meccset bevinnének a Bozsikba. Ahogy lesznek időpontok, úgy azonnal átkerülnek azok a meccsek is a megfelelő idősávokba.

A naptárra itt tudtok feliratkozni: [webcal formátum]

Természetesen a tévé

még bármibe beleszólhat. Hiába vannak meg az előzetes időpontok, ha egy meccsre rámutat a köztévé, akkor azt a meccset bizony átpakolják a neki tetsző időpontra – vagyis valószínűleg hétfő estére.

Lesz pár remek nap az ősszel

  • augusztus 19. (szombat!) // Siófok – Honvéd
  • szeptember 3. (vasárnap) // délelőtt Honvéd – BKV Előre és délután Honvéd – Győr
  • szeptember 9. (szombat!) // ESMTK – Honvéd
  • szeptember 24. (vasárnap) // délelőtt Honvéd – Békéscsaba, délután Soroksár – Honvéd (Mondjuk a tömegközlekedés vicc az akadémia és a Soroksár stadionja között.)
  • október 1. (vasárnap) // előbb Szeged – Honvéd az NB III-ban, majd Szeged – Honvéd az NB II-ben ugyanabban a stadionban!
  • október 8. (vasárnap) // Honvéd – Körösladány (itt született Szuribá, ráadásul pár nappal később, október 18-án lesz a szülinapja), Honvéd – Mosonmagyaróvár

megjegyzés: a fakó hazai meccseit délelőttre tettem, mert pár meccs kivételével évek óta vasárnap 11-től játszanak.

Ennyi. Az ínyencek számára természetesen lesznek további nyalánkságok, úgyismint Vasas2-Honvéd2 a Fáyban, hétköznap délutáni Dabas, ésatöbbi. (Igen, tudom, ilyenkor az ésatöbbi elé nem kell vessző, azonban valahogy zavar, ha nincs ott. Próbálom leszoktatni magam róla.)


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||