Mastodon

Többnapikispest 2023/07/26

Viber-csatorna tesztüzem // a szurkolói információk publikálására hagyományosan a Facebook Kispest-Honvéd oldala és csoportja szolgált az elmúlt években. Ezek mellé lépne be egy Viber-csatorna, ahol nincs zaj, nem pörög le a fal, nincsenek idióta hozzászólások, és így mindig a legfrissebb infókat láthatod – azonnal.

Feliratkozni erre a linkre kattintva, vagy az előbbi QR-kódot beolvasva lehet.

07.24. // Gomis is távozott. Hiába volt még két év a szerződéséből, nem találtak neki csapatot, így maradt a közös megegyezés és a szerződésbontás. (via honvefc.hu) Furcsa, mennyire nem törték magukat a klubok, hogy megszerezzék, akár csak kölcsönbe. Pedig remek a pedigréje.

07.25. // véletlenül kiszivárgott a 2023/24-es szezonra szánt mezünk. Ide nem tesszük ki, azonban aki nagyon keresi, könnyen megtalálhatja. // Kérünk mindenkit, aki birtokában van a megoldásnak, hogy semmiképp se kommentelje be ide!

Diósgyőriek 2022. november 9-én Csákváron (via DVTK Youtube-csatorna)

07.26. // 1000 vagy 1500 a csákvári jegy? Mi egyelőre 1000-et tudunk Csákvárról, miközben a klub ugyanonnan 1500-at. Egyébként nincs abban semmi meglepetés, hogy telefonban, értekezleten és esetleg emailben mást mondanak és írnak. Gondolom Csákváron egészen új jelenség lesz, hogy a vendégbe is érkeznek szurkolók. Tavaly például a diósgyőriek jártak ott a legtöbben: alig harmincan, és könnyen lehet, hogy ez a stadionrekord is egyben.


bambulós // egy 2017-ben készült drónvideó a csákvári stadionról.

vinnyogva röhögős // Hidi és Mitrovic is a BVSC-be igazolhat. (via nso)


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||