Mastodon

Kundrák @ Honvéd

Bármit is mondtak, külön kiemelve a nem szeretnénk és/vagy nincs lehetőségünk többet igazolni részt, azt a vak is látta, hogy legalább egy középcsatárra szükségünk lesz. Egyszerűen mert nincs olyan játékosunk, aki célemberként lenne használható az ellenfél védősorában. Hiába mondták az ankéton, hogy az a stílus nem illene a játékunkba, ami igaz lehet hosszú távon, azonban a valóságban az NB II-ben játszunk, és most kell eredményeket elérnünk. Ehhez pedig reálpolitika kell, engedni valamennyit az elvekből, és berakni előre egy legalább 180 centis, 80 kilós, vagy nagyobb valamit.

Talán nem véletlenül pörgött pár lehetséges név az elmúlt hetekben:

  • Futács Márkó, 33 év, 196 cm, 96 kg
  • Bobál Gergely, 27 év, 188 cm, 83 kg – az nb1.hu-nak pár napja elismerte, hogy volt/van iránta érdeklődés.
  • Daru Bence, 29 év, 195 cm, 85 kg – a BVSC elleni felkészülésit a helyszínen nézte meg.

Akárhogy nézzük, mindegyik név a profilunkba vág, hiszen megfelel a méretbeli kritériumoknak, valamint a karrierje is megfeküdni látszott, tehát beleférhet neki akár a nem kiemelkedően fizető Honvéd ajánlata is.

Ebből lett Kundrák:

Részben (32,21%) saját nevelés, 24 éves, 180 centi, 79 kiló, csatár, a legutóbbi idényben 29 meccsen átlag 58 perceket játszott az NB II-es Szegedben, és lőtt közben 5 gólt.

Egyelőre maradjunk annyiban, hogy valami kellett.

Ha minden igaz, akkor a Debrecennél élő szerződése volt, azonban ingyen szereztük meg. Egyelőre nincs hír arról, hogy a derék cívisek kiegyenesített kaszákkal vonulnának a Nagytemplom elé tüntetni a számukra elfogadhatatlan döntés ellen.


címlapkép: honvedfc.hu

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||