Mastodon

Miután lassan két hete bármelyik nap aláírhat Bobál, a

Nemzeti Sport megszellőztette, hogy valószínűleg ma van az a Nagy Nap, amikor végre tényleg aláír, bejelentik, azonban játszani legkorábban Dorogon, két hét múlva játszhat.

Nem megváltás, viszont legalább középcsatár, amiből nem nagyon van a keretben, miután Németh Barna nem kellett, Fábiánkovitsot pedig eladták a Szegednek. Igazából a poszton Kerezsivel, valamint a tizenhét éves Átrokkal és Simon Benedekkel futottunk neki az idénynek. Nem is tudom miben reménykedtünk.

A helyzet feloldására gyorsan érkezett Kundrák, és most majd fog Bobál, azonban nyilván egyikük sem garancia a feljutásra, sőt, talán az évi 10-15 gólra sem, azonban velük legalább érdemben javulhatnak a variációs lehetőségeink, és a meccsek végére, a kritikus utolsó negyvenöt percre maradhat értelmes cserénk.


Mindeközben #1

nagyon halványan, de Diósgyőrben arról beszélnek, hogy Lőrinczy esetleg visszatérhet Kispestre.

update // közben Lőrinczyt lehozta a csakfoci is.


Mindeközben #2

Vécsei Japánba igazolt.

Ha jól számolom, Japán lesz a 12. ország, ahol MFA-nevelés bemutatkozik az élvonalban. És lehetne a 13., azonban Koszta Dél-Koreában mindenféle tétmeccsen játszott, kivéve bajnokin.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||