Mastodon

Jegyelővétel Dorogra, Soroksárra, és a Bozsikba a Budafok ellen

Dorog – szeptember 16., szombat 15h

300 jegyet kaptunk budapesti értékesítésre, és lesz még 100 Dorogon. Az ár egységesen 1000 forint. A dorogi vendégszektor pénztára a meccsnapon 13:45-kor nyit ki.

A meccsre nem indít a KLTE buszt, helyette mindenkinek a Nyugatiból fél óránként induló vonatokat ajánljuk. A vonatra (BKK-bérlettel) 650 forint a jegy, a menetidő pedig 55 perc.

Dorogon is lesz szurkolói találkozási pont, mégpedig 12:30-tól Munkás utca 15-ben található Plus Music Pubban. A helyen a csapolt sör Soproni és 750 forint, viszont bankkártyás fizetésre nincs lehetőség. (A stadionban a jegyért nem, a büfében viszont már lehet fizetni kártyával. A sör ugyanúgy Soproni, azonban az ár 800 forint.)

A találkozási pontot a vasútállomástól az aluljárón átkelve, jobbra elindulva mintegy 5-8 perc sétával éritek el. Kicsit túl kell menni a stadion vendégszektorán.

Tovább információk Viberen, a Kispest-Honvéd csatornán.


Soroksár – szeptember 24., vasárnap 16h

Soroksárra 350 jegyet kaptunk, amelyeket jelen állás szerint kizárólag elővételben lehet megvásárolni a Futball házban, illetve a stadionnál a pénztárak nyitvatartási óráiban – a készlet erejéig. A jegyár 1200 forint, és egyelőre nem tudunk arról, hogy lennének – a hazai szektorokhoz hasonlóan – külön diákjegyek.

A soroksári mérkőzéssel kapcsolatos további információkat szintén a Viberen teszi közzé a tábor. Érdemes feliratkozni a csatornára, ha még nem tetted volna.


Budafok – szeptember 28., csütörtök 19:45

A Budafok elleni meccs a Bozsikban lesz, ide nagyjából korlátlanul állnak rendelkezésre jegyek. Elővételben online a jegy.honvedfc.hu oldalon érdemes próbálkozni, vagy a személyes elővételes időpontok valamelyikén.


Elővételi időpontok

  • szeptember 14., csütörtök 16-20h @ Futball ház
  • szeptember 15., péntek 14-19h @ Bozsik stadion
  • szeptember 21., csütörtök 16-20h @ Futball ház
  • szeptember 22., péntek 14-19h @ Bozsik stadion
  • szeptember 28., csütörtök @ Bozsik stadion, a meccs előtt

A Honvéd jegyinformációs közleményét itt találjátok.

A Dorog közleményét a kupameccsel kapcsolatban itt találjátok.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||