Mastodon

Van érdeklődés Dorogra, a kupában

Dorog – Honvéd @ Dorog, szombat 15h

Csütörtökön a Futball ház előtt már fél négykor sor volt, és a 300 felküldött jegyből mintegy 250 el is pattant elővételben. Nem rossz, bár azt hittem, mind el fog menni, ahogy a 350 soroksári jegy is. (Amikor ezeket a sorokat írom – péntek délután – akkor épp tart a jegyárusítás a stadionnál, szóval egyáltalán nem biztos, hogy még van a felküldöttekből. Dorogon lesz még további 100, nyugi.)

Szóval kupameccs lesz, ami azt is jelenti, hogy nem kötelező az NB II-ben amúgy igen, 2004. január 1. után született játékos játszatása, tehát papíron a legerősebb csapatunkkal is felállhatunk.

És pont erre leszek kíváncsi:

  1. bevállaljuk a legerősebb csapatot?
  2. és ha igen, akkor az hogy néz ki jelenleg?

Menet közben érkezett Bobál (középcsatár), Kundrák (középcsatár), Lőrinczy (mondjuk irányítónak), kéznél volt Holman (szintén nevezzük irányítónak), Adorján (inkább hatos), maradt tavalyról Keresztes, Kerezsi, Kocsis Dominik és Krajcsovics, a középpályára Bocskay, Eördögh, feltűnt Kocsis Gergő, Nyitrai és Simon Benedek, érkezett továbbá Haragos (valószínűleg a szélre), vagyis a védősor előtti hat posztra hirtelen úgy is sokan lettünk, hogy Átrok sérülése komolyabbnak tűnik.

Bobál
Holman
Kerezsi
Kundrák
Simon B.
Keresztes
Kerezsi
Krajcsovics
Kundrák
Holman
Keresztes
Lőrinczy
Haragos
Kocsis D.
Kundrák
Adorján
Bocskay
Eördögh
Keresztes
Kocsis G.
Nyitrai

4-3-3-van, vagy 4-2-3-1-ben nagyjából ezek a variációs lehetőségek. Kell két szélső, egy középcsatár, és három ember a középpályára. Összesen hat poszt, valójában mindenhova többen vannak, kivéve a szélekre, mert ott szinte mindenki fiatal (Haragos pont a minap volt 22 éves, és ezzel ő a legidősebb).

Tizenöt játékosból kell hatot kiválasztani. Nem rossz arány. Majd a bajnokságban lesz neccesebb, mert ott kell egy kötelező fiatal (félkövérrel jelöltük őket), tehát ott egy papírion nagyobb név ki kell maradjon a középpályáról, hacsak nem vállaljuk be Pekárt belsővédőben, Gyetvánt a kapuban, esetleg Simon Benedeket középcsatárban, vagy Krajcsovicsot valamelyik szélsőnk helyén.

Nem egyszerű.

Szerencsére a kupában nincs ilyen megkötés, viszont az most csak egy meccs, aztán talán még egy, még egy, még egy (…) és még egy.

Dorogra ezért is érdemes lemenni, valamint azért, mert

  • biztos remek lesz vonatozni végre egy meccsre, mint ahogy régen jártunk, (mi a 11:21-es járattal megyünk a Nyugatiból)
  • és biztos jó lesz találkozni jó sokakkal a meccs előtt a kocsmában. (12:30-tól lehet érkezni a Plus Music Pubba, ami helyileg a stadion mellett, kicsit továbbhaladva található a vendégbejárattól.)

Nagyjából ennyi.

Gyertek.


Vagy nézzétek streamen a Honvéd oldalán, bár az közel sem olyan jó, mint meccsen lenni.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||