Mastodon

Hírszolgáltatásunk átmenetileg akadozni fog

Sokáig gondolkodtam rajta, hogy vajon illik-e erről a témáról posztot írni, azonban úgy érzem, eddig is őszinték voltuk, miért most változtatnánk ezen a jó szokásunkon?

Beáztam.

De úgy beáztam, hogy kurvára. A tavaly felújított lakás szarrá. A felettem lakónál csőtörés volt, és ő (az) nem csinált semmit, csak bambult ki a fejéből. Legalább fél órán át, ha nem tovább volt eltörve egy nagyobb cső nála, és csak ömlött, és ömlött, és ömlött. Sokáig senkit nem akart beengedni, majd amikor bejutottam hozzá az általam hívott vízszerelővel, akkor azt láttuk, hogy bokáig áll a víz a lakásában. Na, ez idővel mind lejött hozzám, mert nem nagyon tudott más merre indulni.

Ezt követően konkrétan a nappalimból folyt ki az utcára, akkora tó keletkezett a lakásban.

Villany azonnal le, a konnektorokból, mint a Manneken Pis, ömlött a víz. Ezt a posztot is a Futball házból írom, ahol van áram, és bejöttem, hogy legalább a pótaksikat feltöltsem éjszakára, valamint kikeressek pár telefonszámot, és elindítsam a biztosítóval a párbeszédet.

Egyszerűen nincsenek szavak. Egy kibaszott filléres alkatrész elég ahhoz, hogy évek munkája ússzon el szó szerint.

Még a képkeretből is folyt a víz

A reménytelenség, amikor órákon át térdelsz, felmosol, pár literenként próbálod összegyűjteni a vízet, miközben hullik a falakról a tapéta, úszik a padlószőnyeg, a bútorok, a bútorokban a ruhák, a dédszülők alapította házikönyvtár többszáz kötete. És még sorolhatnám.

Elképesztő kurvaélet.

Most majd kezdődhet a harc a biztosítóval, majd azt követően egy komolyabb vegytisztítás, mert a franc tudja mi ázott ki a falakból. Idővel pedig a felújítás, hogy ne csak lakható, hanem újra lakájos legyen a lakás. Közben a biztonság kedvéért elindítok egy másik küzdelmet, hiszen nem az első beázás volt az elmúlt években: megpróbálom kiharcolni a jegyzőnél a birtokvédelmet, mert így egyszerűen nem lehet normálisan élni. A vagyonbiztonságról nem is beszélve.

Bocs, hogy ezzel az abszolút ide nem illő témával nyomasztottalak titeket, tényleg nem rátok tartozik, azonban elmondtam, mert előfordulhat, hogy posztból tényleg kevesebb lesz mostanában.

A laptopom megmenekült, az asztali gép valószínűleg kuka. Szerencsére mindent felhőben tárolok évek óta.


update // közben a blogmotor is megadta magát, alig lehet posztolni. Még ez is, bzmg, még ez is.


címlapkép: a beázás harmadik órájában még mindig zuhogott a víz a nappaliba.

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||