Mastodon

Napikispest 2024/01/06

téli játékoskeringő // elindítottuk a posztot, és a menüben is megcsináltuk a helyét.

#todo // rendbe tenni a következő gyűjtőlapokat:

  • ✅ a válogatottban szerepelt akadémisták listája,
  • ❌ az NB I-ben vagy bármely ország első osztályában bemutatkozott akadémisták listája,
  • ❌ az aktuális keretünk,
  • ❌ közösségi támogatások, üvegzseb.

kínzó kérdés // nektek is feltűnt, hogy Lukicról, mint egykori kispesti „közönségkendvencről” írnak a lapok? Értem, hogy a kattintásnak az tesz jót, ha nem a nevét írják a címbe, hanem egy jelzőt, azonban pont a közönségkedvencet honnan szedték? (l. így torzítja el egy-egy felelőtlen újság/újságíró a közbeszédet. Mármint azzal, hogy konkrétan valóságot próbál teremteni a kattintás érdekében.) (igen, mi viszont zsírdisznónak nevezzük, ami ugyanúgy „valóságot teremthet”, azonban mi végignéztük a kispesti két évét, és az alapján választottunk állandó jelzőket.)

nyomozás indult // a Talal-ügyben:

bár minimálisan erőltetjük a közösségi médiát // azonban Twitteren (𝕏) nagyon közel kerültünk az ezer követőhöz, szóval cél az ezer. (Ettől persze a jövőben ugyanúgy tökre össze-vissza fogjuk használni a Mastodont, a Twittert, a Facebookot, a Threadset, a Telegramot, meg a minden más szart. Ráadásul közben nagyon nézegetjük a [matrix] protokollt használó, chatalapú kommentelési megoldásokat.)


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||