Mastodon

Napikispest 2024/01/15

Cseh Bandi // 60 éves. Boldogat!

nyertünk egy felkészülési meccset // és máris ömlenek ránk az anyagok:

  • (első zárójel: amikor tétmeccset játszunk, akkor nincs mindig ennyi, bár az is igaz, az NB II-ben is csak a meccseink negyedét nyertük meg, vesztes meccs után pedig jobb csendben maradni.)
  • (másik zárójel: én nem hiszek ebben a csendben maradásban, mert ha véletlenül nyerünk, akkor az özönvízszerű posztolás nem tűnik őszintének.)
  • (harmadik zárójel: igen, hat anyag egy edzőmeccsről, ebből öt a meccs után. A Csákvár elleni 2-2 öt posztot ért, a BVSC elleni 1-1 szintén hatot, úgyismint: élő/videó, szöveges összefoglaló, edzői nyilatkozat, a gólszerző Kerezsi, videós összefoglaló, galéria. Most pontosan ugyanezt kaptuk.)
  • (negyedik zárójel: nincs azzal baj, hogy van egy sztenderd ügymenet, sőt! ez így helyes, tehát a szöveges és videós élő, a szöveges és videós összefoglalók, az edzővel és egy játékossal interjú, mert így kiszámítható, és nagyjából ezek tartoznak egy-egy meccshez, mint tartalom. Kötelező elemek. A gond akkor van, ha nem vállaljuk fel az eredményt a nyilvánosság előtt, mert abból olyan disszonáns képek lesznek, mint amikor egy sima edzőmeccs után az emberek szánakozva röhögnek az egész internetet elárasztó kontentmennyiségen. „Edzőmeccs, könyörgöm, egy edzőmeccset nyertek” – mondogatják magukban és nem magukban.)
  1. Budapest Honvéd–UTA Arad – Videó!
  2. Első osztályú csapat ellen nyertünk
  3. Az Arad elleni mérkőzés képei
  4. Jó meccset játszottunk
  5. A gyakorlás gyümölcse
  6. Honvéd–Arad – Videó!

A zártkapu a legszurkolóellenesebb dolog a világon

nyertünk egy edzőmeccset // direkt néztem, hogy mennyien nézik menet közben az edzőmeccset. Sajnos elfelejtettem leképernyőfotózni, de miután hazaértem, hogy letöltsem és archiváljam a mérkőzés mozgóképanyagát, akkor a Youtube számlálója 560-at mutatott. Vagyis ennyien néztek bele addig. Ebből legalább öt én vagyok, mert meccs közben, ha valamit nem láttam, megnéztem a mobilomon, és ehhez többször is frissíteni kellett. És erre a hatalmas és kezelhetetlen tömegeket vonzó edzőmeccsre nem lehetett bemenni nézőként. Ráadásul a meccset a Bozsikban, egy kifejezetten a nézőknek épített stadionban játszották. Annyi biztos, hogy nem az Arad kérésére volt zártkapus, mert három nappal a meccs előtt, Makón játszottak az Ajkával, és az nem volt zártkapus. Ebből következik, hogy vagy Csertői kérte, vagy a Honvéd egyéb módon találta ki ezt a rettenetesen szurkolóellenes baromságot. Indok természetesen nem volt, miért is lenne? (Figyelem, demagógia következik: a meccsről készült hat anyag egyikébe se fért bele.)

(Igen, bármikor képes vagyok hőbörögni a zártkapu miatt.)


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||