Mastodon

Napikispest 2024/06/30

Edzőmeccs, zártkapu, hírzárlat

első edzőmeccs //

ZTE – Honvéd 1-2 (1-1)
Andráshida, zárt kapuk mögött

Gyetván
Pauljevic, Pekár, Szabó A., Benczenleitner
Keresztes, Nyitrai, Lőrinczy
Kerezsi, Holman, Medgyes

Szünetben Gyetván helyett Dúzs, majd az 55. perctől: Bakó, Vojtko, Szabó T., Kulbachuk – Menyhárt, Kocsis G., Polák – Krajcsovics, Simon B., Kundrák.

  • az újak közül Pauljevic és Medgyes játszott. Utóbbiról azt írták, hogy jobbszélső, ennek ellenére a tudósítás szerint a baloldalon szerepelt.
  • hiányzott (már akinek és már aki): Adorján, Bobál, Bocskay, Eördögh, Kálnoki-Kis és Tujvel
  • új fiúk a fakóból: Bakó Dávid [19, jobbhátvéd] és Vojtko István [19, jobbhátvéd/belsővédő]
  • felvétel, stream, összefoglaló természetesen nincs, és ígéretet sem találtunk rá. A ZTE honlapján konkrétan arról sem tesznek említést, hogy egyáltalán játszottak egy meccset.
  • frissítés // a semmiből beesett egy gólvideó a Honvédnál:

A semmiből beesett a ZTE – Honvéd 1-2 edzőmeccs góljainak videója. (via honvedfc)

– Csakblog

Read on Substack

zártkapuk //

Szerdán a Vasassal játszunk az akadémián helyszíni és televíziós-streames nézők előtt. Ezzel, valamint a Bozsik stadionavatójával együtt, a legutóbbi hatvan (60!!!) edzőmeccsünkből mindössze 13 (tizenhárom!!!) alkalommal lehettek ott nézők, és a streameket inkább ne is számoljuk össze. A teljes listát itt találjátok, lehet szörnyülködni.

Megjegyzem, hasonlóan hosszú lenne azoknak a neveknek a listája is, akik szentül megígérték ugyanezen idő alatt: a Honvéd nem akar és nem fog zártkapus meccseket játszani, nem köt le zártkapusra meccset, mi sosem kérjük, hogy zártkapus legyen egy meccs, a Honvéd számára első a szurkoló, a nézők nélküli futballnak egyébként sincs értelme, és így tovább. Edző, tulajdonos, egyéb sportvezető, ügyvezető, annyi, de annyi figura, hogy megtippelni sem tudjuk, nagyjából hányan fordulhattak meg a nyilatkozós pozíciókon.

Legutóbb tavaly nyáron hangzott el igen magas szintről, hogy egyáltalán nem támogatják a zártkaput, és ha mégis úgy hozná a sors, akkor mindenképp lesz stream. Aztán két hét múlva simán zártkapus meccset játszottunk az akadémián – stream nélkül.

ZTE – Honvéd 1-2 Andráshidán. Eközben a Youtube-on, ahol normális esetben közvetíteni szoktak. Helló.

Mondjuk pont megtanulhattam volna, mifelénk teljesen felesleges hőbörögni, mert legfeljebb ha nagyon sokan nagyon hangosnak tűnnek, akkor – újra – megígérnek valamit, hogy aztán ugyanúgy szarjanak a fejünkre. Legfeljebb majd komoly arccal az előre nem látható körülményekre hivatkoznak és bőszen mutogatnak az ellenfélre, illetve valamiféle homályos sportszakmai indokokra. Arra, bzmg, főleg arra. Kispesten az NB II. alsóházában.

Nem is értem, minek csinálom egyáltalán. Szomorú az egész.


🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||