Mastodon

Párnapikispest 2024/08/06

felkapta a sajtó a tulajváltásunkat // Péter találatát vasárnap délelőtt hoztuk le, és úgy látszik valamibe nagyon beletenyerelt, mert hirtelen több helyről is visszaköszönt a téma: (megjegyzés: kimondottan örülünk, ha nálunk találnak ötleteket a „hivatalos” médiából, mert így legalább olyan témákat dolgoznak fel, ami valójában érdekelheti a szurkolókat. ja, és tényleg annyira punkok vagyunk, hogy még azt sem várjuk el, bárki is lehivatkozzon minket. a lényeg, hogy jó anyagok szülessenek.)

  • NER-foci: megtisztították a terepet a csődközeli Honvéd új tulajdonosának érkezése előtt @ mfor.hu // ebben a cikkben nincs semmi lényeges új információ hozzánk képest.
  • Nem kérdés többé, tényleg Leisztinger Tamás veszi meg a Honvédot @ 444 // itt azért látszik, hogy a kollegina futott pár kört a nyilvános adatok mezején, és lehozta például a hozzánk is eljutó cégbíróságra benyújtott taggyűlési jegyzőkönyvet, amiből kiderül, hogy az ARAGO-SPORT, tehát Leisztinger lesz a vásárló, és hogy a háttérben lesznek még komoly hitelügyletek. (Egyébként ha mostanában jó cikket akartok olvasni a magyar foci gazdasági hátteréről, akkor igen, a 444-re kell járni. Az origo/Nemzet/stb vonalon egyszerűen képtelenek túllépni a sorosozós gyurcsányozáson és a nagycsöcsű Instagram-modellek újraposztolásán. Helló, Modern Magyar Kultúrharc.)
  • A Forbes és a Narancs szemlézte a 444-et, az ország vezető sportlapjai viszont kínos csöndben vannak. Sajnáljuk, hogy egy olyan egyszerű dolog is meghaladja a képességeiket, mint egy gyakornokot megkérni, hogy nézzen már rá a cégjegyzékre. És ebben az esetben azzal sem lehet védekezni, hogy „várjuk meg a hivatalos bejelentést”, hiszen az ott van a céges papírokban.
  • Közben kijött az első fecske, valami értelmezhetetlen zagyvaság a goal.com-on. Ugyan nincs a cikkben hivatkozás, de tisztán látszik, hogy próbálták szemlézni (valószínűleg) a 444-et, viszont fogalmuk sem volt, hogy mit és hogyan vegyenek át az eredeti anyagból.

A Maestro egyelőre diszkréten meghúzódik a háttérben (fotó: 1909foto)

VR77 // Vernes Rikárdó 77-es mezben ült a Tatabánya ellen a padon.

  • A Honvéd továbbra sem tartotta fontosnak bejelenteni azt az apró változást, hogy a fakóhoz igazolt Vernest kínjukban felhozták a nagycsapathoz, annyira nincs épkézláb játékosunk. (Ihrig-Farkas is itt van már, azonban őt sem jelentették még be.)
  • A klub történelmében a 77-es mezt eddig csak és kizárólag Nagy Geri viselte, mégpedig 2010 és 2022 között. Ennek az örökségnek kéne megfelelni, Rikárdó!

podcast // kivételesen nem mi, hanem csak én, és én is csak közvetve. A 24.hu Ziccer néven futó focis podcastjának (Kálnoki-Kis Attila, Kele János) legújabb részében hosszabban beszélgettek meghívott vendégükkel (Gaál Tamás, nb1.hu) arról a cikkünkről, amelyikben Dúzs példáján keresztül mutatjuk be, hogy mennyire hülye az MLSZ/NSÜ/franctudja szabályozása/ajánlása a fiatalok szerepeltetésével kapcsolatban.

  • Az adást meghallgathatjátok itt, vagy a Spotifyon és az Apple Podcasten.
  • Annyi kiegészítést tennék, mert hirtelenjében elnézték az éveket, hogy Dúzs 2002-es születésű, tehát már tavaly sem felelt meg az NB II-ben elvárt 2003-nak, viszont egy idénnyel előtte – társaival együtt – jól termelt az NB I-ben. a A posztunkban felvázolt ötlet alapján a tavalyi szezon a második lett volna számára a beépítését követően.

🗣️ a hozzászólás // előmoderált.
✉️ kapcsolat // itt írhatsz egyenesen nekünk.
💳 támogatni // pedig így tudod a munkánkat.

Szerző: vh

Egy lőrinci kispesti Kőbányáról. Megtalálsz a Twitteren, emailt itt tudsz írni nekem, ha pedig üzennél, akkor a Telegramon keress. ||