Nem láttam, meséljetek, milyenek voltunk?

Az esküvő fasza volt, szép volt, meghatódtam meg minden, ellenben egy korty alkoholt annyit sem ittam, mivel bőven tartott egy hibás pénteki gondolatból fakadó másnaposság. Mindegy, majd utólag bánkódom rajta.

De ti is meséljetek! Mi volt az MTK ellen? Érdemes megnézni felvételről? Vagy elég csak látnom a gólokat? Vernes milyen volt kezdőben? Ignjával mi lett, hallom megsérült?!?! A játékunk?

“Nem láttam, meséljetek, milyenek voltunk?” bejegyzéshez 15 hozzászólás

 1. Az előzőekben írtunk jó sokat a tegnapról (lentebb)

  Röviden a kérdésekre a válasz:

  Mi volt az MTK ellen? – vállalható első félidő, katasztrofális második, félmeztelen csajok a VIP-ben.

  Érdemes megnézni felvételről? – kell hozzá némi mazochizmus :)

  Vagy elég csak látnom a gólokat? – bőven elég, sok öröm nem lesz benne sajnos.

  Vernes milyen volt kezdőben? – 2 nagy helyzet nulla eredmény, nekem meglepetés, hogy végig a pályán maradhatott.

  Ignjával
  mi lett, hallom megsérült?!?! – remélem nem súlyos, Debrecenben és jövőre is nagyon fog hiányozni

  A játékunk?- ………?, sok-sok nagyon sok türelem és egy jó edző és talán ezzel a kerettel 2 év együtt és lehet belőle valami.

 2. Botka Endi volt a legjobb, bejátszotta a jobb oldalt, tanáriak voltak a szerelései és volt egy jó beindulása is, amikor a kissé önző Ricsitől nem kapott labdát. Egy-két Vécsei-Vernes összjáték is biztató volt. Végig nyomtunk, a félidőben még kapura lövésük sem volt Gedeonéknak, aztán beakadt a két kontra. Elég gyenge iramú meccs volt.

 3. Én is csak a második félidőt láttam,de az így 3 meccs után is jól látható,hogy hova vezet az ész nélküli fiatalítás.Ha eredménykényszer nélkül ennyire képesek,el lehet képzelni,hogy jövőre 2-3 vereség után,begörcsölve mi fog történni.Pedig motiváció még lenne is,mert most megmutathatnák,hogy ott a helyük (ha nincs az még rosszabb).

  1. Nem ész nélküli a fiatalítás, szerintem, hanem egyszerűen nincs más út jelenleg, ugyanis a rutint képviselni hivatott légiósokról szépen lassan kiderült a szezon folyamán, hogy max. életkor tekintetében jelentenek némi előrelépést. Nincs kihez nyúlni nem fiatal rutinoshoz, mert ilyen nincs is.
   Ez az alapanyag (ismét: szerintem) 1-2 minőségi erősítéssel és egy értő edzővel elég kell, hogy legyen arra, hogy mint Attila1969W is írta lejjebb, 2 szezon alatt kisüljön belőle valami érdemi. (Ami reméljük, nem azzal lesz egyenlő, hogy megnyerjük a bajnokságot – az NB2-ben…)
   :)

   1. Persze erre a maradék pár meccsre már tényleg ez volt ésszerű,hogy nézzük meg mit tudnak a “kicsik”.Csak én azt mondom,hogy ez nagyjából ki is derült…Persze ez fordítva is elsülhet,ha sikerülne jól kezdeni a következő bajnokságot,akkor akár szárnyakat is kaphatnának,de mindenképp benne van az is,hogy néhány vereség után begörcsölnek és “agyonver’ minket mindenki.Mindenképpen kéne néhány rutinos jó játékos,de elég érdekes volt ezzel kapcsolatban Hemibá múltkori blogja.Kifejtette,hogy kéne egy csatárt meg egy középpályást igazolni,mást nem.Kérdezem én,ha nincs edzőnk Hemibá ezt vajon honnan tudja,hogy milyen játékosra van szükség?A kérdés költői…

    1. azt hogy, lássuk, milyen játékosra lenne szükségünk, nem kell edzői vagy Hemi magaslatokon lenni…:) elég ha láttál pár meccset az utóbbi hetekben.

     1. Nagyjából mindenhova jó lenne :) Csak ezt ne ő döntse már el.Vagy legalább jobban titkolja.Meg akkor amúgy nem mindegy ki lesz az edzőnk?

  2. Az első félidő messze nem volt ennyire gyászos. Mi mindent kihagytunk, “ezek” meg bevarrták azt a kettőt, ami adódott.
   Hogy ezek után összeomlottunk, nem meglepetés.
   Létezik ugyanis a tanult tehetetlenség fogalma, miszerint, ha valamit folyamatosan próbálsz megtenni, de az sosem sikerül, egy idő után meg sem próbálod, mert hát minek, úgysem fog sikerülni…
   7 vereség után odaállsz a 8. meccsre, jobb vagy, mint az ellenfél, helyzeteid is vannak, stb., de hiába, mert már megint ők lövik a gólokat… Együtt tudtam velük érezni teljesen, hogy bakker, semmivel sem jobbak vagy többek, sőt, mi voltunk azok, de mosolyogva azért bevarrnak kettőt 5 perc alatt…
   Jó edző kell. A csapattal összességében akkora gond nincsen vagy nem lesz, ha tényleg összejönn 1-2 épkézláb igazolás.

 4. Bíztató első félifő, mezőnyfölény, pár helyzet, köztük 2 komolyabb is, de kimaradtak.
  2. félidő elején Kanta beszabadrúgott egy gólt, pár perc múlva mintaszerű kontrából érkezett a következő, és ennyi.
  Összecsuklottunk, mint a camping szék, föladtuk, a záró félórában fájdalom volt minden pillanat…

  1. Nem értettem a második gólt, ennyire azért kár volt kinyílni. Három az egy ellen vitték fel a lasztit fél pályától. Volt még fél óra és jobbak voltunk addig. De tényleg. Pszichológus kell (Kemi, Vernes, Holender – és lassan nekem is :-) vagy egy jó edző, plusz az a két-három minőségi, rutinos játékos. Job meg dobála magát az NB-III-as csapatban, Zsivány szűrhet elnyűhetetlenül a Bölcske ellen, Prosserék úgyis jövőre fent játszanak :-)

   1. Zivanovic szerintem távozik (a hétvégén már az nb3-as keretbe sem tették be), és remélem Job is.

 5. Az első 50perc elég jó volt.Közepes iramú meccsen,1 MTK helyzet mellett ,nekünk 4 nagy helyzetünk volt .Vernesnek kettő,Alcibiade+ Kapacina fejes,és a szögletarány is valami 6-1 volt a javunkra.Ha mi lőjük az első gólt ,talán nyerünk is.Aztán Ignjatovic feleslegesen szabálytalankodott a tizenhatos előtt (nem a kapu felé vitte a labdát az mtk-s gyerek),Kanta pedig gyakorlatilag védhetetlen gólt lőtt a léc alá.Pár perc múlva pedig,a saját pontrúgásunknál minden védő felment fejelni,amiből egy szépen végig vitt kontra után megkaptuk a másodikat.A hátralévő félóra már csak szenvedés volt.Keitát még erőnlétileg,gyorsaságban rendbe kell hozni,akkor nagy hasznunkra válhat a játéka.Rajta kívül is kell még 3-4 igazolás,+ Csábit ,Prossert felhozni.Jobot pedig felejtsük már el,igyekszik ,hajt,viszonylag jól passzol,de lassú és kapura teljesen veszélytelen,a posztján játszó Prosser a tegnapi meccsen is 2 gólt lőtt az nb3-s csapatban.

 6. Visszajelzés: Csak a Kispest!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.