Napi történések: egyelőre nem lesz új edző pénteken

Fülünkbe jutott egy olyan – több helyről megerősített – információ, hogy a Honvéd sajtótájékoztatót hívott össze az új edző bemutatására, amit aztán határozatlan időre elhalasztottak.

Egyelőre következtetést nem vonnánk le a dologból, mert bármit jelenthet. Akár azt is, hogy valaki megvolt, de aztán mégsem, vagy csak szimplán nem akarják egy nappal az utolsó bajnoki előtt megzavarni a fejeket. Az eddig innen-onnan bedobott nevek itt olvashatók, mi pedig várunk tovább, mert a klub – nagyon helyesen – nem reagál pletykákra. Mondjuk ennek fejében arról sem tájékoztat, hogy nagyjából mik a szándékai, mit várhatunk. (Leszámítva a sokatmondó: “magyarok és külföldiek is képben vannak, próbáljuk a legjobb döntést hozni” c. sablonszöveget.)

“Napi történések: egyelőre nem lesz új edző pénteken” bejegyzéshez 19 hozzászólás

 1. Csak közvetve a témához vágó amit írok, de tegnap este láttam a Hazahúzó c. műsort, amely Kispestet mutatta be.
  http://www.atv.hu/videok/video-20140528-kispest-2014-05-28
  Megéri megnézni az egészet, nagyon sok és korrekt információk Puskásról, Bp. Honvédról, Kaszás Kálmán, Gács Pál is nyilatkozik, teljesen pozitív színben az Akadémia, Bozsik Stadion szóval van benne minden. Nagyon jó kis összeállítás rengeteg lokálpatrióta elemmel. (Halásztanya, Polgármesteri Hivatal, Wekerle, Fodrász múzeum stb.)

  1. Az atv-s forrás kissé elbizonytalanít, most az fog kiderülni Öcsi bácsiról, hogy valójában nem is sváb családból származik? Bőven elég azzal a ténnyel megbarátkoznom, hogy felcsúti srác volt…

   1. Tessék megnézni, tényleg nagyon korrekt és azt hiszem ritkán kezelték tv műsorban Öcsi bácsit ilyen szinten! Nagyon jó az egész műsor egyébként, olyan dolgok is elhangzanak,hogy a Halasztanya és a mostani Wekerle étterem volt a törzshelye stb. Nem szőllősi produkció a műsor ezt garantálom!
    Nem is Atv produkció, ugyanezt leadta az Echo Tv is, csak azt nem találtam!
    Ajánlott mindenképpen! Kíváncsi vagyok ha majd a véleményre, ha megnézted!

 2. Ideasport megkezdte munkáját…
  Sajtótájékoztató ma! Sem.

 3. csakfoc:
  A Nemzeti Sport cikke megerősíti korábbi hírünket, mely szerint az olasz Giuseppe Galderisi lehet a kispestiek következő vezetőedzője.

  1. reméljük beszél angolul vagy spanyolul, mert nyilván ennyi olasz birtokában sem fogunk továbbra sem olasz tolmácsot alkalmazni :(

   1. Angolul minimum pötyögjön, hogy a nyári felkészülésiken tudjunk neki baráti tanácsokat adni…

    transfermarkt adat:
    32,1 % Wins
    29,8 % Draw
    38,1 % Losses
    Átlagban 0,47 évet melózott/csapat.
    Nyilván annyiért, amit a Papa földob lét, komoly edző komoly eredményekkel nem jön ide, bár remélem, hogy itt, Puskás szűkebb szülőhazája és háza szegletében kap valamiféle szikrát és Istenné nemesül. Ez a nem túl fényes eredménysor persze csalóka is lehet: aki 0,47 évet nyom le/csapat, az komoly alkotói munkába nem bonyolódhatott – úgy mint csapatépítés, stb.
    0,47 év alatt /csapat vagy átveszed valakitől a sz@rt és nem tudod kezelni, vagy elkezdesz valamit, de nem tudod befejezni VALAMIÉRT… De hogy ilyen időintervallumokba komoly, mérhető munka nem fér bele, az tuti.
    Most az utóbbi következik: átvesz valamit, amiről mi tudjuk, hogy nagyon jól is elsülhet és közepesen is és tragikusan is – egyforma arányban. TÉRDRE, IMÁHOZ, elvtársak!

  2. ha tényleg ő lenne a befutó, akkor szerintem már rég megírta volna az olasz sportsajtó, ehelyett ott szokatlanul nagy a kuss

 4. Gondolom, nem akarták rögtön Debrecenben egy 6-2 közeli zakóval debütáltatni, azt még a Miki szépen nyelje be. Ha nyerünk vagy iksz, az se baj, de biztiből Dzsuzeppe még csak a lelátón szemlélődjék…

 5. Lehet semmi jelentősége, de uborkaszezonban elmegy:
  Ma Liszt Ferenc téren sétáltam, és kikbe botlottam? A teljes honvédos “vezérkar” (Hemingway, Gács, Cordella, Nagy L.) jött ki a Hootersből és köszönt el láthatóan vmilyen egyeztetés után Csábi Józsitól… Lehet valamilyen MLSz-es ügy, de az is lehet, hogy nem véletlenül fújták le a sajtótájékoztatót és mégsem az olasz edző lesz a befutó? :)

  1. Nekem akkor a Galderesi-Csábi páros a tippem, de talán hétfőn okosabbak leszünk.
   A “vezérkar” elsorolásból a Nagy L. a tolmács srác ugye?
   Ha Ő is ott volt akkor biztos az olasz vonal úgy gondolom.

 6. Szerintem egyhamar biztos nem várható! Szimpatikus volt Burcsa belépője, először a saját utánpótlás, aztán magyar és csak utána külföldi játékosok. Mondjuk ez miatt azért van némi para bennem,mert Ők aztán mindenkit megvehetnek idehaza és télen lehetett hallani Hidi átigazolásáról a Vidibe. Nem lennék meglepve, ha a “Kispesti” vonal újra élne a Vidinél. Anno mi hoztunk jó pár játékost onnan (Disztl testvérek, Bekő, Dubecz, Petry) most sajnos alapjában változott meg minden. :(

 7. ESCLUSIVA TMW – Ds Honved: “Trap possibile: entro 48 ore ci darà una risposta”

  Friss Cordella-interjú,Trapattoni is képben van,24-48 órán belül ad választ,ha addig nem kap valahol szövetségi kapitányi posztot,akár még el is vállalhatja…Nagy durranás lenne…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.