Nyári távozók: első eresztés

Viszlát Daud, Job, Zsivány és János.

(Nevek után: bajnoki mérkőzés, perc, gól. A játékoskeringő naplója itt olvasható.)

Persze egyelőre még csak állítólag.

 • György Lassu

  a Job szintet bármelyik fiatal megüti, Daud-ért szerintem kár, Zsivány is hiányozni fog, egyik kedvenc csereemberem volt, Jánosról meg hadd ne szóljak semmit… :D

  • Kertész Péter

   Daud szerintem is kár picit. De minden bizonnyal az a koncepció, hogy Vernes meg Bobál és a többi reménység, félreménység, félkész-kész “termék” előtt minél kevesebb “felesleg” legyen, s ha már van is előttük valaki, az Keita legyen, vagy ez a Youla gyerek (aki ki tudja, milyen). A többiért nem vérzik a szívem, Kovács Jánosról pl. abszolút nem tudok nyilatkozni, fotó alapján szimpatikus volt… Holnap elméletileg eljő a nagy nap (nem, nem az albán meccs…), és meg lesz nevezve az edző. És már csak pár hetecske, és mehetünk edzőmeccsekre kémkedni… :)

   • medvepuszi

    szerintem holnap még nem lesz, bár a fene tudja, hátha összetalálkozik vkivel Cordella egy pizzázóban :)

    • Kertész Péter

     Szerdára ígérték, hogy legkésőbb addig megnevezik Galderisi-t… Vagy Trap-papát! :)

     • medvepuszi

      Tudom, de elsőre még múlt csütörtökre, oszt akkor se lett belőle semmi. Trapot senki nem gondolhatta komolyan, megkérdezték, udvarias volt, ennyi. Már ez nagy dolog

 • Pannon Tengerész

  Honnan van az infód? Sehol sem találom!!!

  • Kertész Péter

   Neki vonala van… Valamelyik játékos a haverja, vagy a szertáros, stb. :)

   • Labdarugas

    úgy-úgy! ebben a sorrendben :))
    Bár néha azt kívánja az ember hogy bárcsak kevesebbet tudna erről az egészről…

 • Labdarugas

  távozók confirmed
  az edző meg olasz lesz. vagyis folytatjuk ahol abbahagytuk. Cordella hozza az embereket, és az játszik akinek “kell”.

 • Gyula Németh

  Kovácsnak 2016.06.30-ig van szerződése.

  • Kertész Péter

   Közös megegyezés is lehet.
   -Szeretnénk, ha holnaptól nem lennél itt. Ha nem mész bele, még az nb3-ban is max. csak csere lehetsz.
   – Rendben, aláírom.
   Így kell 2016-ból 2014-et csinálni… :)

 • Balázs Németh

  Job mutatója mindent elmond… Daud 7 góljából 5 is tiziből volt, de legalább azokat beverte és “óriási tudatos” góljával vertük a zöldeket a Puskásban :D Zsivány szerethető és ha az eredeti posztján játszott volna talán nagyobb hasznunkra is válhatott volna.

  • Attila1969W

   JOB: sokan elvoltak tőle ájulva, hogy milyen hasznos és rutinos. Én kevésbé. Nem hullajtanék érte könnyeket, ha visszamenne a szeretett Seria B-jébe. Gól ellen be van oltva, beadni képtelen és a gyorsasága sem egy Tchami vagy Abass, egy fokkal jobb mint Diarra, de nem dőlnék a kardomba, ha sok sikert kívánnánk további pályafutásához.

   DAUD: sötét lószámomra, valami van benne, de azt nem nagyon bizonyította még, örülnék ha maradna benne van fejlődési lehetőség. Csereként lendületet hozhat majd a következő szezonban és sosem lehet tudni nem lakozik-e benne egy új Danilo.

   ZSIVA: szimpatikus játékos, de tudom ez nagyon kevés, a sok sérülés nem tett jót neki ebben a szezonban. való igaz nem is a posztján játszott, de amolyan Joly Joker aki ha baj van több poszton is bevethető és hozza az átlagot mindig. Talán ez a legnagyobb erénye. Örülnék, ha maradna, alakulhat nagyon úgy a következő szezon, hogy nagy szükség lehet rá. Másik nagy erénye, hogy csetlik-botlik a kapu előtt, de azért 3 gólt csak összehozott.

   KOVÁCS J: Alapvetően tévedés volt a leigazolása, ami komoly vezeti hiba. Az angol V. osztály azért szerintem az Nb1-el nem egy szint. Persze elsülhetett volna jól is a szerződtetése, de, hogy az ittléte alatt egy percre sem jutott az első csapat közelébe az nem sok jóval biztat. Sajnos itt lesznek az Ő posztján a legnagyobb gondjaink, neki már régen be kellett volna épülnie a csapatba. Ignja és Lovrics a debreceni mérkőzésen fantasztikusan játszottak, nagyon nagy űrt hagynak maguk után sajnos attól tartok.

 • Pelso

  Daudért kár…a többi nem jobb,mint pár akadémiás ! és persze továbbra is várom azt az embert, aki látta már focizni Kovács Jánost, legalább utólag tudjam meg, kit veszítettünk…

  • Thibby

   Kovácsot télen láttam több edző meccsen is játszani…….érdekes jelenség, brutális izomzata volt, és nagyon sarkos, darabos mozgása volt mint a terminátornak, viszont nem nagyon játszották át és nem is nyomták el a labdától. Én szerintem lehet megoldás lett volna Ignja helyén….ez már nem derül ki…én egy esélyt adtam volna neki májusban a “nagy” csapatban.

   • Kertész Péter

    Ezt én sem értem, hogyha már úgyis lelép a két belső védő, miért nem próbáltunk ki legalább félidőkre Kovácsokat, Mello-kat… Hátha Botka mellé sikerült volna kikukázni még egy csiszolatlan gyémántot házon belülről, és akkor annyival kevsebb a gondunk átigazolásokkor…

    • Thibby

     Botka döbbenet érettnek tűnik…..megdöbbentően. Télen az edzőkön is tetszett de most zseniális volt minden meccsen amikor játszott……becsúszásai élményszámba mennek, amolyan Garabásak.
     Ezt én sem értem miért nem lehetett berakni Kovácsot egy-két meccsen az elmúlt fordulókban…..
     Ha az öreg nem bassza el ezek a gyerekek egy évadnyi rutinnal a zsákjukban haza vághatják az első osztályt

   • Attila1969W

    Teljesen jogos, nem Botit kellett volna itt is, ott is játszatni tavasszal. Ignja mellett kaphatott volna pár mérkőzést és akkor nem lenne vele szemben ez az ambivalens érzése az embernek!
    Ugyanez igaz a Navarrone ágyúi nevű másik új belső védőnkre is, ha komolyan gondolkodunk.
    Úgy látszom csak a szurkolók látják úgy, hogy nagyon nagy gáz lesz hátul, a vezetés kevésbé sajnos…..

    • Kertész Péter

     Lehet, a vezetés is látja, csak úgy voltak vele, hogy mentsük a standard emberekkel a menthetőt tavasz végén.
     Aztán majd a ki tudja, milyen edzővel és a ki tudja, milyen igazolásokkal és a ki tudja, az Nb1-ben miként funkcionáló, nb3-as csapatból átemelt játékosokkal csak sikerül “valamit” összehozni.
     Alcibiade egyébként és eredetileg belső védő. Nem tudom, akként mekkorát szól, de ha azt veszem, hogy Botka jobb bekk, Alcibiade lenne az egyik belső, Baráth bal bekk, még mindig marad egy lyuk. Arra ott van Navarro, akiről nem tudjuk, mit tud, Mello, akiről szintén nem. Vagy ha tudjuk is: mennyire elég az élvonalban az, ami az Nb3-ban okés?
     Minimum 2 minőségi védő kell a sérülések, lapok miatt is…
     Izgalmas, roppant izgalmas lesz a holtszezon számunkra, mert továbbra is tartom, hogy nagyon-nagyon csúnya is lehet a szezonunk, ha a menedzsment nincs észnél…

     • Attila1969W

      Benne van sajnos a nagy bukta is valóban!
      Alci 1 meccset talán játszott Rossi alatt középen, de nagyon katasztrófa volt! Lehet, hogy Ő azt mondja, hogy középső védő (is) de szerintem nagyon nagy gáz lenne ráépíteni!

     • Attila1969W

      A Honvéd – Kecskemét 1-1 -es meccsen, amikor Holender a 94. percben egyenlített akkor játszott (felejthetően szerintem) középen.
      Így álltunk fel:
      Honvéd: Kemenes – Ikenne-King, Lovric, Alcibiade,
      Baráth – Daud (Prosser, 82.), Diarra (Lőrinczy, 79.), Hidi, Job – Perea,
      Vernes (Holender, 62.) –

     • Balázs Németh

      A hazai Kaposvár elleni meccsen is belső védő volt a derék olasz. Ott meg Boti volt a párja és azt lehoztuk kapott gól nélkül. King, Boti, Alci és Zsivány védőnégyesünk volt ha jól rémlik.

     • Attila1969W

      Igen, köszi a kiegészítést!
      Véleményem szerint azonban Alcibiade középső védőként nagyon nem megoldás!

     • Balázs Németh

      szerintem se… épp azt beszéltem sok cimborával, hogy se Lovric se Ignja, hogy ha gyakorlatilag 2 szélsővédővel középen és két támadóbb szellemű kp-val a védelem oldalán lehozzuk a meccset kapott gól nélkül, akkor akármi legyek. Hát lehoztuk… :D

  • csaszy69

   Kovács Jánost még a Padödő is megénekelte,de a viccet félre téve egyszerű lehet a képlet,nem sokan láttuk focizni akárcsak szakálypetyát(hogy miért kell nekem erre a témára állandóan visszakanyarodnom?).Ugyanis a szappanopera folytatódik,feltételezve,hogy az albánok degradáló ellenfélnek bizonyúltak az nb1(felfedezettje:-) legjobb játékosa számára,ezért bedobta a törölközőt.Erről ennyit.
   Daudnak mindenféleképp a csapatban a helye,és szorítunk Godoyért is!

   • Attila1969W

    Csak a hitelesség kedvéért a két teltkarcsú liberális hölgyformáció a Szabó Jánost énekelte meg!
    :)
    Úgyhogy a Paks és most már a válogatott üdvöskéje foglaltatott dalba!

    • csaszy69

     Ok,utólag nekem is beugrott,amikor elkezdtem dudolászni:-)

  • Labdarugas

   Kovács rejtély számomra. Télen én is többször láttam, szerintem is megért volna egy próbát…
   A rejtély része pedig az, hogy minek hozunk ide vkit, ha nem akarjuk a nagy csapatban játszatni??? Az NB3-at simán lehoztuk volna akadémiásokkal, meg visszajátszó felnőttekkel, tehát csak oda hozni nem volt értelme. Na mindegy. Vki biztos tudja hogy miért, vagy valaki biztos jól járt az üzlettel.

   • Kertész Péter

    Vagy ő is annak a haladó szempontsornak a terméke, ami idetermelte a Testardi, Mancini, Job – féléket…

 • Kertész Péter

  Jelenleg a keretünk kábé ez, 2014.06.03:
  Kapusok: Czuczi-Kemi
  Védők: Alcibiade, Navarro-Mello(? nem ismerjük), Baráth, Botka, Bobál D., Csemer (? nem ismerjük), King
  Középp.: Mancika (…), Godoy, Csábi, Hidi, Holender, Kapacina, Kozma, Nagy Geri, Vécsei, Lőrinczy
  Csatár: Bobál G., Daru (? nem ismerjük), Prosser, Vernes, Keita(?), Youla(?).
  Ki hogy rakná ezt egybe MOST, hogy életképesség-esélyünk is legyen…? Hova, hány embert igazolna DARABRA? Aztán majd összevetjük júli 26-án, hogy mire jutott a stáb… :)
  Vagy: :(

  • Attila1969W

   Kemenes
   Botka, ……..?……., ………..?………, Baráth
   King, Hidi, Csábi.
   Vécsei
   Bobál G., Keita

   Pad: Alcibiade, Holender, Kapacina,Godoy, Nagy G., Lőrinczy, Prosser, Vernes

   edző: Pisont István, Csábi József

 • VirágPeti

  Megmondom őszintén én már Daudot sem sajnálom. Ha van is benne valami, nem jött ki belőle. Ennyi idő elégnek kellett volna hogy legyen. Ott van például Filip. Mostanában nagyon formán kívül van, de ősszel olyanokat mutatott – Kaposvár elleni gólja, meg a Niksic elleni (szinte) vezér szerep… Daudtól mikor láttunk ilyet? Szerintem Daud egy picivel jobb csak mint mondjuk Délczeg volt. Ennyi, nincs benne több.

  Job-ot szintén nem sajnálom. Leírta már mindenki, nem tud beadni, sokat töketlenkedik, elnyomják, elesik, elpattan tőle a labda, rossz helyre passzol… Ehhh! Nem kell ő ide.

  Zsiványt kedveltem eleinte, de beszürkült. Szerintem ő is a Rossi-féle eszméletlenül szigorú és szervezett védekező felfogás áldozata lett. Robotol, robotol, de semmi extra. Pedig anno mikor legeslegelőször láttam (már nem emlékszem melyik meccsen) elsőre kreatív és pengés játékosnak tűnt. Meg kellett volna próbálni más szerepkörben, de most már mindegy. Ne vegyen el helyet akadémista gyerek elől. Felőlem mehet.

  Na, a Kovács. Én tényleg azt hittem hogy ez valami “király” csávó lesz (nem “kovács” :)), az alapján, amiket olvastam róla. Meg akkor még azt is hittem, nem koncepció nélkül, találomra hozták ide. Most már nem tudom mit gondoljak. Nem tudunk róla sokat. A szurkolók 99%-a játszani sem látta. A józan ész sikít: megtörténhet ilyen??? Kispesten úgy tűnik, igen! Idehozzák a játékost, hónapokig itt van, egy percet sem játszhat, még csak nevezve sem volt egyik bajnokin sem?? Az egész történet így, ebben az olvasatban megint a szokásos kispesti balf***kodás kategóriába esik.

  • vass gábor

   Csak egy kis pontosítás,Kovács János 4 nb1-s meccsünkön volt kispados.A Kemecse ellen végig játszotta a magyar kupa meccset (ott jobbára a B-keret játszott) és 16 nb3-as meccset nyomott le.

  • csaszy69

   Ez mind semmi,a kolozsvári CéeFeR is szerződtetett egy bizonyos Martínez gyereket a Juvétól(na nem azt a hűtlent aki átment Győrbe több pénzért).Sérülten érkezett,bíztak benne,hogy felépűl,és ő lesz a gólfelelős a csapatnál.Csakhát ez nem történt meg,szanatóriumban érezte magát a klubnál,utánna visszakűldték a feladónak,úgy hogy egy percet sem játszott.

 • áfonya bácsi

  Zsiványt sajnálom, szerintem nagyon kevés ilyen szimpatikus légiósunk volt az idők folyamán. A 2012-es Vidi elleni meccsen lőtt győztes gólja és játéka volt a csúcspont, jobboldali támadó középpályásként, utána kb. még 40 meccsen láthattuk, egyszer sem ezen a poszton…
  Job és Daud nem fog hiányozni, Kovácsot meg én sem láttam egy percet sem játszani, így róla egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki!

  • Attila1969W

   Nem biztos, hogy Zsiva lett volna az első, akit ki kellett rakni a keretből!

   Én is nagyon sajnálom és mint ahogy írtam lentebb, az ő univerzalitása bizony még jól jöhetett volna a következő szezonban, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy szeretnénk.
   Egy interjúban még a magyar válogatottság is szóba kerűlt vele kapcsolatban, hát ettől most jó messze került.

   Szimpatikus játékos volt, nagyon sajnálom! Ha olasz lett volna akkor szerintem nem került volna sor erre a kirágásra……

  • Zs.

   Így igaz, Zsiványt gyakorlatilag elpazaroltuk védőként, vagy védekező kp-ként, amikor az eredeti szerepkörében játszott, sokkal többet hozzá tudott tenni, gólokat is rúgott, még a csapatot is mozgatta valamennyire. Mondjuk lehet hogy ezt csak én láttam bele, vagy akartam belelátni a dolgokba, de tény hogy ő sokkal többet tudott és ért mint amire használtuk, mindamellett hogy emberként is nagyon szimpatikus srác volt. Ő volt az aki minden meccsen odajött a táborhoz tapsolni, akkor is amikor senki más… Egyszóval őt azért sajnálom/nám.

 • Paal

  Én előbb szeretném látni az érkezőket, mint a távozókat.
  A jelenlegi keretet figyelembe véve Daud, Job és Zsivány is legalább padon erősítést jelentene! Ha már látjuk, hogy kik jönnek, akkor lehetne hullatni a gyengébbeket..
  Nem értem ezt a szerződéssel rendelkező játékosok elengedését. Ez nem üzleti szemlélet! Itt olyan microbusiness-ek lehetnek a háttérben, amivel legalább kihozta nullszaldóra az öreg az adott játékosra vetített fél-egy éves költségeket..
  Daud kapcsán nem értek egyet a többséggel, valami volt a srácban, gólérzékenyebb volt az átlagnál. Egy támadóbb szemléletű csapatban előkészítésben és góllövésben is jó lett volna..
  Kovács János nagy talány számomra is. – hogy még 30 percre sem kaphatta meg a lehetőséget, az azért elég sokat elárulhat a képességéről..
  Job sajna elszürkült/befáradt teljesen a szezon végére..

 • Attila1969W

  Lovric Diósgyőrben??? az FB-on olvastam.
  Azért az meredek lesz, hogy ott egy Debreceni-Lovric exKispesti védő kettős állja a sarat……
  Továbbra is vallom, hogy középső védő poszton nagy baj lesz majd!

  • vass gábor

   A jó középső védő az kulcspozíció.ezt tudják a klubnál is.Elment Szmiljanic jött Botis és Lovric,elment Botis jött Ignjatovic,jegelték Debrecenit azonnal hozták Tandiát. Fél éve már biztos,hogy Lovric távozik,nagy az esélye ,hogy már a felkészülés első napján itt lesz az utódja is,az új olasz szponzor megfelelően erős csapatot akar,Keita mellett 4-5 játékos is várható.

   • Pelso

    irigylem az optimizmusodat a belső védelemmel kapcsolatban…:) azért ne felejtsük, hogy az utóbbi években egyedül Tandia volt, aki minőséget jelentett a védelemben a légiósok közül.

    • vass gábor

     Tandia mellett szerintem minőségi volt azon a poszton,Szmiljanic,Botis és Ignjatovic is,és Lovricnak is voltak jó meccsei. Ignja is a “semmiből” jött,előtte nem is halottuk a nevét,aztán 2 évvel ezelőtt a nyári felkészülés első napján itt volt.

     • Attila1969W

      Ne legyen igazam, de GFH megsem említette a múltkor, hogy középső védőt akarunk igazolni……

      Én sem vagyok optimista egyébként ezzel kapcsolatban, majd ha már lement 5-6 forduló akkor “ébredünk” és Cordella hoz valami Serie B veteránt majd.

     • Pelso

      félreértetted : csak a Botis utáni szerzeményekre gondoltam ! (Lovric…valóban néha hozta a szintet, de az sem ez az év volt)

 • Gyula Németh
  • Attila1969W

   Fogynak a védőink akkor rendesen……
   nagy gáz lesz ebből!

   • Pelso

    Tandiával csak extrém álmainkban számoltunk…(mármint a foci-extrém álmokban :) )

    • áfonya bácsi

     Pedig képzeld el Tandiát nővé operálva, szakállal… :D

     • Pelso

      ne csessz ki velem….vizuális típus vagyok (és az asszony szerint homofób is… :) )
      napokig tartott az osztrák kolbász-tündér okozta vizuális sokkot feldolgozni, erre jössz a feka verzióval…neeeeee

  • Pelso

   “de a jogi képviselő szerint George F. Hemingway klubtulajdonos nagyon korrekt a tárgyalások során, mondott egy összeget, ami azt bizonyítja, hogy számára ez pénzkérdés. De azt is hozzátette, továbbra is visszafogadnák a játékost, és sajnálták, hogy Tandia részéről erről nem lehet szó, ő nem akar visszamenni. A felajánlott összegre is nemet mondott, mert több az igénye, de csak kevésen múlott a megegyezés. ”

   Mennyire jellemző ez a szitu…!! Hemi féle sz@rrágás pár ezresen, mikor a csávóval 0ás meccseket hozott az akkori védelem ! az nb1 legjobb belső párosa lehetne (újra!) a Ignjával…

   • Attila1969W

    Tipikus tulajdonosi magatartás!

    Nagy mellény,na akkor most aztán eltiltatjuk, lefejezzük, UEFA, FIFA minden, aztán meg kiderül, hogy mégsem,…….aztán felejtsünk el mindent és legyünk jó barátok, gyere focizz Nálunk megint.

    Nem hiszem el, hogy ezt nem lehetett volna másképpen megoldani.
    Ahogy kiveszem kezd elmenni a hajó és Tandiának áll a zászló. (Mondjuk nem ez lett “kommunikálva” GFH részéről amikor rákérdeztek az ügyre)

    Valahol megértem Tandiát,hogy nem akar visszajönni……

    A másik nagy kérdőjel ugyanebben a témakörben Perea!
    Őt is felnégyelnénk meg minden, de kitudja ott is mi van a háttérben és kinek van igaza!

    Köszönjük a korrekt és objektív szurkolói tájékoztatást ebben az ügyben is!

 • Attila1969W

  Szerda este, Magyar-Albán mérkőzés.
  Gratulálok Vécsei Bálintnak a debütálásért és nagyon sok sikeres mérkőzést még meggypiros mezben
  (talán egyszer megéljük, hogy tényleg lesz ilyen tradicionális színű mezünk)
  és persze vörös-feketében. (a mérkőzésről egyébként vagy jót vagy semmit)

  Utána egy kis Retro.
  m3 csatorna.
  Egy kicsit más dimenzió.
  1984. Törökország-Magyarország 0:6
  A Magyar csapat tele Honvéd játékosokkal!

  – Sallai Sándor
  – Nagy Antal
  – Dajka László
  – Gyimesi László
  – Bodonyi Béla
  – Esterházy Márton
  – Garaba Imre
  Nagyon jó volt látni Őket újra!
  Sokat írogattunk, elemeztünk itt valamelyik témánál arról, hogy mennyire kellene egy szakmai igazgató Kispestre.
  (a Videotonnál bevállalták Burcsa Győzőt)
  Én a fenti névsorból bármelyik Honvéd játékost elfogadnám Kispesten erre a pozícióra!

 • áfonya bácsi

  A nap jó híre: Kabát Műmellrajongó Petya aláírt újpestre, nagyon nem örültem a pletykáknak, hogy visszatér…

  • Attila1969W

   Először én sem akartam elhinni amikor meghallottam, hogy Kispesten akarja befejezni a pályafutását.
   Ha nem kapott volna szerződést, akkor olyan, “ha nincs ló, akkor…..” alapon megfeleltünk volna neki mi is.
   A vidéki miliő (Debrecen, telefonfülke szétverés) nem gondolom, hogy az Ő világa, más pesti csapat meg nem igazán jöhetett volna szóba neki, (az Mtk-nak ott van a mi Sanyink mint veteránnak.)
   Szerencsére nem így alakult, nagyon jó helyen van Ő ott, ahol most van, megérdemli a “gyönyörű” lila mezt és nyugodtan csókolgathatja rajta a címert.

   Nagyon előttem van egyébként, hogy még a 90-es végén még milyen csillogó szemekkel integetett ki a szurkolóknak amikor még fiatal játékosként cserére jelentkezett.
   Soha nem gondoltam akkor, hogy innentől csak pénz fogja vezényelni majd és ennyi csapatban fog játszani.

   Nagyon bízom benne, hogy egy évtized múltán ha visszatekintünk majd a mostani fiatal játékosaink nem ilyen karriert fognak befutni.

   • áfonya bácsi

    Nem tudok rá haragudni, mert szegény nagyon buta… :)

 • áfonya bácsi

  http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/sport-iriszkepet-es-venalenyomatot-vehetnek-a-szurkoloktol-2340499

  jajj de fincsi… ez biztos fog még szurkolókat csalogatni az amúgy is kihalt stadionokba…

 • spencer

  Zsiványnak 2014. júni 30-ig volt szerződése, vagyis lejár. Tárgyaltak, de nem igazán akarták marasztalni, mivel az ő posztján nagyon nagy a túlkínálat (jobboldali védő: Baráth, Botka, King; illetve középpálya: King, Nagy G., Holender, Prosser, Kapacina), baloldali védőnek meg nem az igazi

 • áfonya bácsi

  Hahó Hemibá!!!! Ingyen megszerezhető rutinos balhátvéd!!!

  “Gohér Gergő sorsa egyelőre bizonytalan. A 27 éves játékos tavasszal szinte alig jutott szóhoz a csapatban, a szerződése június 30-án lejár, viszont a felkészülés kezdetén még Diósgyőrben jelentkezik edzésre. Nem lenne meglepő, ha a tapasztalt hátvéd – amennyiben nem hosszabbítanak vele – az átigazolási időszakban gyorsan találna magának más NB I-es együttest. Mert információink szerint érdeklődők vannak.” (csakfoci.hu)

  • Attila1969W

   Jó játékos, de szerintem ez nem hiányposzt nálunk. Boti és Alcibiade jobb nála. Inkább valami közbülső játékos kellene középre. :) Ha már ingyen jöhet valaki akkor Mezőkövesd szerződést bontott Vermes Krisztiánnal……..

   Mondjuk az indiszponált sztár sportriporterek Gundel Takáccsal és a többi ifjú titánnal az élen bajba lennének a “Vermes passzol Vernes-hez”
   cimű egyszerű mondat értelmezésével és interpretálásával.
   :)

   • áfonya bácsi

    A Gyurcsót Gyurcsánynak nevező Gundeltaki számára már amúgy is áldás az új jobbhátvédünk, most hogy hamarosan az mszp vezére is egy Botka lesz… :)

    • Attila1969W

     ez teccett :)

     • Attila1969W

      Meg az is, hogy tegnap szeretett válogatottunk, szeretett szövetségi kapitánya a meccs utáni interjúban megemlítette, hogy Korcsmár is pályára lépett (mondjuk nem nagyon zavarta, hogy a keretbe se hívta be)

      Mondjuk a Gundelnek sem ártana egy kommunikációs tréning! Pinyőnek annyi a mentsége, hogy még csak 1-2 órán van túl gondolom Batiz féle iskolában :)
      – csodákat még ne várjunk Tőle még ilyen rövid idő alatt :)

     • áfonya bácsi

      Ezért ne neheztelj rá, nekem is vannak olyan nehéz napjaim, aminek a végén már csak a ko(r)csmá(r)n jár az eszem… (húezdeszarvolt… na de próbálkozni kell, azt szokták mondani, hogy lövésből lesz a gól…)

     • Attila1969W

      Oké, de Ő történelemben is nagy spíler……..
      Szerinte Csehszlovákia van, volt és lesz is!

      “Vicces nyelvbotlása volt a nemrég kommunikációs tréningre küldött Pintér
      Attilának, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
      Szerinte még létezik a csehszlovák válogatott, sőt, meccset is
      játszottak”
      http://ultrasliberi.hu/pinter-szerint-meg-van-csehszlovak-valogatott/

     • áfonya bácsi

      Jajj ez nagyon jó volt… :))))) Látod, Pinyőnek még gondolkodnia sem kell poénokon, így is simán tud vicces lenni…

     • áfonya bácsi

      Ezek után kevés meccsünket fogja majd adni a köztévé… :)

   • vass gábor

    Gohér fél évig kölcsönbe volt nálunk 2010 tavaszán,Morales edzősége alatt.Az első tavaszi meccsen végig játszott (Kaposvár-Honvéd 1-0),utána viszont már nem kapott szerepet.

    Vermes sokat volt sérült az utóbbi 2 évben,a térdét kétszer is műtötték.Sokkal lassabb mint korábban,M.Kövesden a tavasszal három meccsen játszott és kétszer is kiállították.

    • Attila1969W

     igen ez sajnos jogos érv…..nekem még amikor válogatott volt és Hollandiában is játszott akkorról van nagyon jó véleményem róla, de az a két térd műtét az valóban kritikus ebből a szempontból.

 • Kovics

  Én már egy edző nevet szeretnék hallani…

  • Attila1969W

   Pintér Attila :) :) :)

   • áfonya bácsi

    Azt mondta, hogy edző!!!

    • Attila1969W

     ezek szerint Ti megkérdőjelezitek egy nagy bankvezér szavait????

     “Csányi Sándor, az MLSZ elnöke kedden úgy fogalmazott, hogy Pintér –
     akinek lelkesedését és szakmai felkészültségét szerinte nem kérdőjelezi
     meg senki……”

     ejnye-bejnye…… :)

     • áfonya bácsi

      Ezt inkább úgy kellett volna kezdeniük, hogy “Csányi Sándor, az új ferencvárosi stadion névadó szponzora”…

     • áfonya bácsi
     • Attila1969W

      ez jó :)
      Édes Istenem magyar média 2014!

     • áfonya bácsi

      Ez még 2012-es. Mikor még nem lézerjános irányította az origo-t. :)

     • Attila1969W

      Lézer??
      Lázár azt Te!
      az aki a Debrecenben játszik most és válogatott, gondolom rá gondoltál :) :)
      Csak Ő nem Jani, hanem Pali
      :)

     • Attila1969W

      ez már eldőlt?
      4 milliárd 10 évre, ha jól tudom az ára…..
      végül is az Otp színe is ződ..

     • áfonya bácsi

      Nem otp lesz, hanem groupama, de a kettő lényegében ugyanaz.

 • Kovics

  Igen, köszi. Edző…. Nem Malac.

 • csaszy69

  Halló Cordella mester,ajánljon má’ egy söprögetős munkát annak a Piccoló gyereknek,tudja az ön hazájából való,jelenleg se munkaszerződése,sem csapata.Még Tandia sem ér a nyomába,na,ne kelljen mégegyszer mondanom…

  • Gyula Németh

   Kiről van szó?

   • csaszy69

    Felice Piccolo-ról.Igaz,hogy harmincon túl van,de mint középső védő még mindig Ő lehetne a legjobb a mennyeiben.BL-t megjárt játékosról van szó,négy hónapra érkezett az Empolitól a Kolozsvári Vasutashoz,és mivel kiemelkedett a mezőnyből(átvitt értelemben is) négy és fél évig maradt.Nemrég járt le a szerződése,nem hosszabbított,ezért már olaszban kéne a nyomára bukkanni.

    • Gyula Németh

     Köszi!

 • berti

  Yuala rs a masik feka mar a multheten nalunk edzett. ..

 • Tegnap esti hír,: Jön egy hollandus az Akadémiát vezetni, akkor talán Pisont Pista? http://honvedfc.hu/hirek/10506

  http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/honved-holland-szakembert-neveztek-ki-az-akademia-elere-2340853

 • Attila1969W

  Szerdára lehetett sejteni, hogy bejelentik az új edzőt – nem történt meg.

  Csütörtökön – lett Akadémia igazgató (nekem egy noname holland és nem igen tudom én már ezt követni, kicsit kapkodás és átgondolatlan nekem ez az egész. Holland filozófia nagy valószínűség szerint olasz szakmai vezetés stb)

  Péntek- ? talán ma lehet még azt gondolom valami fejlemény. (Talán tényleg Trappatonira várnak??)

  Szombat – Válogatott meccs a Nagy-Kazah nép fiai ellen- nem hiszem, hogy aznap bejelentünk.

  Vasárnap-Hétfő: Pünkösd, kizárt a bejelentés.

  Marad a mai nap vagy a jövő hét kedd, vagy kitudja…… :)

  • Kertész Péter

   A bajnokság 07.26-án kezdődik, van idő… Mánnyáná, ahogy mondják Mehikóban…

 • VirágPeti

  Miért cserélgetjük ennyit az akadémia igazgatóját? Valami gáz van velük? Tud erről vlki valamit? Nem túl szívderítő ez… Miért nem lehet állandóság ebben? Miért kellett elküldeni a magyart? Jól emlékszem, Szalai volt? Most már ez is egy sógor-koma-haver poszt lett, vagy mi?? Nyilatkozzon már a klub őszintén erről!

  • vass gábor

   Szalait nem küldték el,Hemi nagyon meg volt elégedve vele,Szalai Laci is szeretett itt lenni.Szalait megkereste az MLSZ,mivel előrelépésnek érezte,elfogadta a megkeresést.Az edzőképzésért felelős vezető lett,a nyugdíjba vonuló Mezeyt váltotta:

  • vass gábor

   Az első hollandot ,3 hónap után,nagy fizuval Kínába hívták edzőnek.A második holland alatt pedig visszaestek az eredmények.

   • Attila1969W

    Biztos, hogy akkor ezt a tulipános vonalat kell erőltetni?
    Ha olasz vonal van most minden szinten akkor miért nem egy talján vezeti az Akadémiát?
    Ha pedig a holland vonalat akarjuk akkor miért nem egy holland az első csapat edzője?
    Nem tudom…..vagy én látom csak ezt ennyire vonalasan? Mondjuk sosem voltam a multikultúra nagy híve….
    Mi lenne, ha mondjuk magyar lenne mindkét pozícióban?

 • Attila1969W
  • VirágPeti

   Nem is baj, legalább szabad a kispadhoz vezető út Pisont Pista előtt :).

   • Attila1969W

    Úgy legyen! A Pisont-Csábi kettőssel azt hiszem kiegyeznék!

 • Attila1969W

  Soha nem volt a kedvenc bírom “Hosszúpuska” Bede, azonban ebben a cikkben teljesen igaza van.
  http://sportgeza.hu/futball/2014/06/06/nehogy_oruljunk_majd_egy_alban_ormeny_kuldesnek/

  Tragikus amit ebben a szezonban a bírók műveltek és valóban volt egy Wágner László, aki az mellett, hogy bevallottan Honvéd szimpatizáns volt (nem is vezetett nekünk soha mérkőzést) nagyon jó játékvezető és később a bírói kar főnöke volt. Mondjuk azért hibája neki is van/volt, nem vállalt fel soha olyan bulvár, mindent mindenkinél jobban tudó ripacs szerepkört mint amelyet a III. félidőben láthatunk manapság.

 • CSAK

  Csak az a baj, h a Csåbi nem vállalná, csak ugy, h ha egyedül lenne a vezetőedzõ…

 • Pelso

  olvastátok Garabát ? http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-nem-latom-hogy-pinter-alkalmas-lenne-a-feladatra-2341099
  ….b@ssza meg, hogy 1 ilyen fazon nem kap munkát nálunk…! :(

  • Attila1969W

   Úgy kellene hívni, hogy szakmai igazgató!!
   A Vidi megcsinálta…….

   Lentebb írtam erről!!

   “…………………..1984. Törökország-Magyarország 0:6,
   A Magyar csapat tele Honvéd játékosokkal!

   – Sallai Sándor
   – Nagy Antal
   – Dajka László
   – Gyimesi László
   – Bodonyi Béla
   – Esterházy Márton
   – Garaba Imre
   Nagyon jó volt látni Őket újra!
   Sokat írogattunk, elemeztünk itt valamelyik témánál arról, hogy mennyire kellene egy szakmai igazgató Kispestre.
   (a Videotonnál bevállalták Burcsa Győzőt)
   Én a fenti névsorból bármelyik Honvéd játékost elfogadnám Kispesten erre a pozícióra!”

   ………………

   • Pelso

    persze… ez EVIDENCIA kéne legyen !! és nem nekünk kéne itt siránkozni évek óta…

 • Pingback: Kibeszélő a holtidényre | Csak a Kispest!()