Beharang helyett

lioTudtátok, hogy mostanában indul(t) el a jobb periódusunk? VW szerint legalábbis mindenképp.

Biztos én vagyok a hülye, hogy a látványtól Diósgyőrben és a Bozsikban is át akartam harapni a korlátot. Hogy rohadjak meg….

Pietro Vierchowod: –  Fontos mérkőzés előtt állunk, ami nagyon nehéznek is ígérkezik. A tavalyi bajnokcsapat ellen fogunk játszani, ellenfelünk jó játékosokból áll, és maga a klub is remek lehetőségekkel rendelkezik. Az utóbbi időben az eredmények, a jó játék ellenére sem jöttek a debrecenieknek. Kisebb párhuzamot is vonhatunk a két gárda között, hiszen nekünk is éppen most indul el a jobb periódusunk, amikor javulóban van a játékunk és sikerül kialakítanunk a helyzeteket, de sajnos ezeket, nem mindig tudjuk értékesíteni, így a jó eredményekkel még mi is adósok vagyunk. Ebből következik, hogy egy rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk, mivel mind a két klub eredménykényszerben van.

— via honvedfc.hu.

Most ezek után én nem találgatok kezdőcsapatot, pláne nem értekezek egy debreceni túra szépségeiről. Inkább elmentem teázni.

“Beharang helyett” bejegyzéshez 22 hozzászólás

 1. Arról volt szó hogy bojkott van, és a vasárnapi NB3 meccsre megyünk. Vagy?

  1. Vasárnap 11! Ott a helyünk, legyünk többen hangosabbak, mint a ‘nagycsapat’ meccsein. Nem kell hozzá sok…

 2. Esküszöm, pont valahova be akartam írni, hogy szegény RW-nek nem lesz egyszerű beharangozót írnia… hát valóban nem. Vasárnap 11 műfüves pálya?

 3. Úgy tudom Mancini lesz a kapus, a sportszárak mostanában nem fogynak eléggé, a hideg szezonra való tekintettel kapuskesztyű-divatbemutatót fog tartani.

  1. Azt a rasszista, antiszemita, cigányozó, nyilasozó, mussoliniző, népnyúzó fasisztoid kutyafáját, !
   Hát nem sikerült ezt az embert a Honvédban megnevelni????
   (Az ilyenek miatt nem járnak a családok a Bozsikba! Nekem egyébként mindig is gyanús volt azzal a huligán kinézetével!)

   1. Tőlem kérdezte is, hogy van-e Budapesten Olasz Gárda kirendeltség.

  2. Jól látom, hogy az nb1.hu rendszeresen ironikusan (de nem ellenségesen, hanem afféle bennfentes öniróniával) közelít a klubbal kapcsolatos ügyekhez? :) Nem lepődnék meg, ha lenne valamilyen Kispest-kötődésű újságíró ott.

 4. “jobb periódusunk” – ez szerintem fordítási hiba… Job periódusról beszélt a jobb sorsra érdemes talján…
  (és ez teljesen stimmel is: olyan sz@r a csapat, mint Job maga)

 5. Még valaki, aki elsütné a “Job periódusos” poént, hm? :) Ígérem nevetni fogok rajta harmadszor is! :)

  1. bocsi, (eddig) nem olvastam végig a kommenteket, de köszi, hogy finoman felhívtad a figyelmem… :) egyben gratulálnék is melódhoz, hogy ennyire képben vagy… :D

   1. És ha tudnád, hogy emellett még egy tízmillió körüli árajánlatot is elkészítettem, elutaltam a tartozásainkat, szkennelgettem főnökeimnek, megreggeliztem 12 órakor, valamint beküldtem két pohár erdélyi házipálinkát meg egy pohár jó rosé-t, még inkább gratulálnál. :)

    1. még inkább én kérek elnézést… :) (jelzem itt törölni nem lehet,csak átalakul a “redundáns” hozzászólás vendég kommentté)

  2. Ha JOBan belegondolok szerintem Kispesten nem tudja a JOB kéz mit csinál a bal.
   JOBsorsra érdemes klubunkban JOBára össze-vissza megy minden.
   JOBb szereplést kívánok a csapatnak, de rajtuk már csak a Szent JOBb segíthetne azt gondolom.
   :)

  3. Sajnos a csapatunk helyzetén való mosolygáshoz már sokkal több kellene…

 6. Hihetetlen ez az edző! Adjon valaki szemüveget Neki ! Most már a védelem is egy nagyhatár! A megyei 1.ben már régen elzavarták volna! Remélem a Debrecen után fogja a sátorfáját!

  1. Pedig kinőtte. Az egója. :)
   Egyébként volt már olyan támadónk, akit egészen a tengeren túlig elreptettünk kölcsönbe, mikor kezdett forróvá válni a lába alatt a talaj, remélem Ricsinél nem ez a helyzet…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.