Mérsékelten könnyes búcsú

job_outJob, Traore és Portilla: OUT! 

A Bp. Honvéd szerződést bontott három labdarúgójával. A kameruni  Job Iyock Thomas 2013-ban érkezett Kispestre, 31 bajnoki meccsen lépett pályára, gólt nem szerzett.  Az elefántcsontparti Traore Kandia 2014 nyarán igazolt a Honvédhoz 11 bajnoki meccsen lépett pályára és 1 gólt rúgott. A spanyol Cristian Portilla szintén idén nyáron érkezett, a bajnoki mutatói 9 mérkőzés, 1 gól. A távozó játékosoknak sok sikert kívánunk további pályafutásukhoz. (via honvedfc.hu)

“Mérsékelten könnyes búcsú” bejegyzéshez 25 hozzászólás

 1. Job érdekes egy figura. Én a vezetőség helyében felajánlpttam volna neki egy edzői posztot. Szvsz a legjobb taktikai érzékű játékosunk volt, aki a pályán kb. egy egyeneset sem tudott rúgni. A pályán egy kalap fos volt, még a tarcsiba is alibista szarnak tartottam volna, de egy biztos, ő taktikailag a legképzettebb játékosok közé tartozott megítélésem szerint az egész NB1 ben…
  neki egyértelműen edzősködnie kellene a foci helyett!!! szvsz persze.

  1. “a legjobb taktikai érzékű játékosunk volt” … ez már a karácsonyi hangulat része vagy komolyan gondolod… ? :)

   1. :)

    április 1-je most lenne?
    Job mint edző….. taktikailag a legképzettebb az nb 1-ben …..!!!
    Tiszteljük persze a másik véleményét, de azt hiszem ha ezt a kérdést megszavaztatnánk a szurkolók között, akkor nagyon magányos lenne a szavazatod :)

  2. Gyöngyszem volt ő a disznók között, csak senki sem értette meg mert megelőzte a korát. Azt a focit amit ő játszott csak 15-20 év múlva fogják felfedezni, szerencsétlenségére ő akkor már 50 éves lesz. – Viszont a Tangarai út még sok élménnyel kárpótolhatja. Sok sikert a további pályafutásához.

 2. A kölcsönből visszatérő játékosok mindegyike (Bobál D. Botka, Czuczi, Daru, Lőrinczy) taktikai érzéke lehet hogy alulmúlja Job apóét, de mint játékosok, CSAK Jobbá tehetik a csapatot.

 3. A fotón Job mellett található rózsaszín “izzéé”, Sponge Bob távoli leány unokatestvére vagy egy megolvadt telefontok? :)

 4. Szerintem annyi lehet a komolyabb infó, hogy valami újságíró fültanúja lehetett a Hooters-es záróvacsorán annak, hogy GFH odaszólt a csapatnak, hogy “ne MÁR! TI NE Zuzapörköltet akarjatok rendelni, amikor itt annyi finom hamburger van”

  :)

  1. Sajnos mára az újságírás Magyarországon kvázi megszűnt (tisztelet a kevés kivételnek), bulvár hitvallású médiamunkások gyártanak mindent :(

   Azonban bízzunk benne, hogy tavasszal egy Martinez-Youla csatársor szívatja keresztbe hosszába a hátvédeket majd! Frissítésként meg Prosi-Bobál-Daru hármas rendszeresen kap cserelehetőséget és akkor szerintem elől rendbe is vagyunk! Már csak egy labdaosztogató (Szabó Tibi-Zelenka kaliber) kellene középre és indulhatna is a Tavaszi ébredés!

 5. Az alábbiakból úgy tűnik, hogy Hemi sincs túl jó viszonyban a felcsúti kitalált újságíróval…

  Szöllősi György

  a FourFourTwo főszerkesztője

  – Évek óta erős az „olasz vonal” a Honvédnál, s az Olaszországból érkező légiósok között olyan is akadt, aki fogadási csalásban volt érintett. Úgy érzi, hogy az olasz játékosok és szakemberek képesek voltak illetve képesek érdemben segíteni a klubját? Vagy mivel magyarázza állandó jelenlétüket?

  Hogy miért érdemel említést az, hogy volt egy olyan légiósunk, aki a fogadási csalásban érintett, csak Ön tudja. Gondolom, az Ön környezetében kizárt az, hogy lenne olyan ember, aki nem az Ön magas erkölcsi kódexe szerint járt el a múltban, vagy jár el a jelenben. Marco Rossi jó edző volt, és bronzéremig vezette a csapatot. Fabio Cordella segítségünkre volt a játékos mozgásban. Jelenlétüket nem magyaráznám etnikai hovatartozásukkal, egyszerűen így alakult.

  1. Ez a Sport+ban jött le a múlt héten.
   Valamelyik korábbi kommentemben beszkeneltem a többi újságírói kérdést is amelyre GFH válaszolt.

 6. Debreceni újabb kérője a Dunaújváros?
  http://www.csakfoci.hu/hazai/nb1/node/182514

  Én azt gondoltam,hogy az Újpest tuti befutó, de ezek szerint Dunaferrben kinyíltak a pénzcsapok (lsd. a Paksi Atomerőművet hirdetik a mezükön -brrrrr-)
  Sajnos ahogy Kispesten bántak vele megértem, hogy nem nagyon a Bozsik felé kívánkozik vissza. Pedig az ominózus eset óta szerintem egész szép pénzeket pengetett kis a tulaj felejthető, selejt játékosok bérére……ennek töredékéből talán lehetett volna Debreceni fizetését egyengetni…..

  Ha Ignja megy nyáron (nekem az is csoda, hogy eddig kitartott itt) akkor nem ártana előre gondolkodni a pótlásán talán!

  1. Jelenleg ,a tavaszt nézve középső védőkben megvagyunk.Ignjatovic,Alcibiade,Baráth,Kosnic,Marku Kristi,Bobál Dávid.
   Még ha esetleg Alcibiadét vagy mást el is enged a klub,a Sopronban jól teljesítő Bobál Dávid(19) visszahozásával,5-en még mindig vannak a keretben középső védők (közülük Baráth és Marku balhátvédként is bevethető).

   Amúgy,sajnos (mert jobb pályafutást kívántam neki) Debreceni gyenge teljesítményű diósgyőri 1,5 éven van túl,így őt nem is érezném erősítésnek.

   1. Én is inkább a következő szezonra gondoltam, hogy jó lenne, ha lenne megfelelő megoldásnak középre.
    A tavaszunk most még valóban rendben van, de……de,
    Ignja – tuti, hogy megy nyáron,
    Alci – Crotoneba vagy kitudja hová, de menni akar,
    Baráth – szerintem középen nem az igazi megoldás,

    Kosnic – kölcsönben van, tuti, hogy nem itt képzeli el a jövőjét,
    Marku – még nagyon fiatal, de van benne ráció,
    Bobál – ugyanez a jövő embere,

    Szerintem viszont Debreceniben lenne motiváció a nevelőegyesületénél, valóban nem jött be neki a Diósgyőri kaland, de ez is azt erősíti, hogy ha nem is tavasszal, de a nyártól Ő lehetne a biztos, rutinos pont középen.

    1. Debreceni nálunk sem váltotta meg a világot, lassú, körülményes, sok hibával játszik. Mielőtt Hemi a tartalékok közé száműzte, a kispesti szurkolók is sokat szídták, nem szívesen látták a kezdőben. Sajnos ő nem erősítés.

     1. Ok……., de attól a probléma még adott, hogy nyáron nagyon kell valaki erre a posztra!

      1. Majd meglátjuk mit hoz a nyár, ki megy, ki marad. Nem Debreceni lesz a megoldás.

    2. Semmi sem tuti,június elején sem hittük volna,hogy Ignja marad,aztán mégis aláírt még 1 évet.Így talán lesz esély,hogy jövő nyáron is így dönt,a családja mindenesetre szeret Budapesten élni.

     Nyáron azért sok-sok szabad játékos lesz majd a játékospiacon,a középhátvédek között is.A semmiből igazoltuk ,úgy hogy azelőtt még csak a nevüket sem ismertük,Ignjatovicot és Tandiát is,tehát lehet minőségi játékost kifogni.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.