Ezt speciel kíváncsian várom: a csakfoci német főszponzor érkezéséről cikkezik /// FRISSÍTVE: az Öreg cáfol

rakuram_penz

“Komoly német cég” – írják. Úgy legyen, ha már az Ideasporttal tisztességgel befürödtünk.

Mondjuk a téma főszponzor, tehát csak pénzt ad, amit mi úgy költünk el, ahogy akarunk, ergo folytatódhatna a korábbi ügymenet, csak valamivel több pénzből.

A vonatkozó szakirodalmat itt lehet meghallgatni. (A konteóhívők pedig ide kattintsanak.)


Update, és benne a cáfolat:

Morzsák

“Ezt speciel kíváncsian várom: a csakfoci német főszponzor érkezéséről cikkezik /// FRISSÍTVE: az Öreg cáfol” bejegyzéshez 102 hozzászólás

    1. Hát ők az MFA csapatot támogatják nem főszponzornak jöttek. Hemi azt cáfolta tegnap. :)

  1. Ahogy nézem a felkészülési képeket, videót, amikor Rossi beszél egyedül King van. Se Ignja, Godoy, Youla késöbb csatlakoznak, vagy próbajátékon vannak valahol ?
    Kingért is érdeklődnek elvileg. Ha minden igaz 11 nap múlva jár le nálunk a szerződése miért érdeklődnének a klubnál, miért nem várják már meg ezt a 11 napot? vagy már rég hosszabbítottunk vele, csak a szurkolók nem tudnak róla, mert minek is kéne bármiről is tudniuk a csapattal kapcsolatban ?

    1. ha Youla, Ignja, King nem maradnak én esküszöm agyfaszt kapok, főleg, ha Youla távozik…nélküle a 20. fordulóban kiestünk volna már kb!

      1. Úgy-úgy sok ziccert kihagyott ez tény, amit mások fel szoktak hozni ellene… , de ő legalább helyzetbe tudott kerülni… Abraham ugyanilyen volt… És ott volt Bogdanovic aki a kettőnél sokkal több ziccert kihagyott mégis el voltak tőle alélva… furcsa a szurkoló nézet… Igornál több ziccert sztem senki nem bas.ott el vörös-fekete mezben…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.