A két kép közé apró ellentmondást rejtettünk el. Találja meg mind!

GFH_0618
GFH június 18-án

Első kép: az Öreg viccelődik azon, hogy nem lesz nagy és stabil német főtámogatónk.
Második kép: igaza van, nem lett.

szponzor_0619
honvedfc.hu június 19-én

Amúgy ez miért jó? Miért kell azt mondani, hogy nincs semmi, miért nem lehet azt mondani, hogy nem pont úgy van, ahogy azt a hivatkozatlan internetes portál bedobta?

Vagy pusztán a véletlenek összjátéka? A Nemzeti Sport a Diósgyőr kapcsán cikkezik nagy német szponzorról, tehát simán lehet, hogy benézték máshol a csapatnevet. Mert azt nehezen hiszem, hogy a külszíni bányafejtéssel és épületbontással foglalkozó Cronus Kft. (ők dózerolták le a régi Budapest Sportcsarnok maradványait), valamint a fémfeldolgozásban érdekelt német Max Aicher Gmbh. kapcsán ilyen pletyikhez lehet jutni.

Egyik cég neve sem pörög annyira a sajtóban, mint például a kézis csajoknál névadóként szereplő Elios Innovatív Energetikai Zrt., a néhány hete még a miniszterelnök vejének tulajdonában álló faluvillamosító cég.

Viszont konteóra mindig adódik lehetőség. Ugyan a kommüniké szerint az NB III-as csapat és az utánpótlás finanszírozásához nyújtanak segítséget, azért ne kerülje el a figyelmünket, hogy lassacskán közbeszerzési eljárás alá kerül az új utánpótlás-központunk, valamint – bár csúszás van benne – a Nemzeti Stadionfejlesztési Programban szerepel az új Budapest Bozsik stadion is, és ezek együtt – némi ráhagyással – úgy tízmilliárd körüli üzletet jelentenek sok-sok cégnek.

Tehát akár meg is érheti előre gondolkodni, bevágódni mind a klubnál, mind egyéb helyeken, gondolva a saját jövőjükre. Mindkét cég profiljához közel állnak bizonyos fázisai az ilyen volumenű építési munkálatoknak.

Csak közben mi csinálunk magunkból újra és újra kommunikációs röhej tárgyát.

“A két kép közé apró ellentmondást rejtettünk el. Találja meg mind!” bejegyzéshez 6 hozzászólás

  1. Szóval Szíjjártó már a spejzban van! örülök
    Senki ne gondolja hogy a vén fa….képes tá mogatókat szerezni

  2. Talán akkor az illetékes elvársak is olvashatják ezeket az oldalakat és hathatott rájuk az amiről itt irogattunk! Mert ami normál körülmények között evidencia és jelen esetben siker kellene, hogy legyen (támogató jön a klubhoz, akármilyen szinten is) arról, (ha nem akarjuk hülyének nézni a szurkolókat, a közvéleményt) ILLIK talán 2 sorban hírt adni, nem pedig csak felrakni 2 logót egy eldugott helyre a klubhonlapon!

  3. Azert az szomoru, hogy ha egy ceg csak azert lesz tamogato, hogy valami melo csurranjon a 10 milliardbol, aztan ha esetleg megsem lesz munka, akkor viszlat.

    H. pedig egy bohoc (stilszeren a bohocligahoz) aki nem latja, hogy az ilyen kis humorbombai egyaltalan nem viccesek es csak artanak egy komoly klubnak. Nem szakember, na.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.