“Ezt a pletyit figyuzzátok: Lovric visszatér Kispestre!!!” bejegyzéshez 45 hozzászólás

 1. Iván jó fej, de nem az a kategória, akivel beljebb vagyunk 1 lépést is…pont annyit szokott hozzátenni a csapatjátékhoz, amennyit a lassúságával, hibáival le is ront. egy előnye van, hogy ismerjük, de ez egyben a hátránya is… :)

 2. Szerintem sem erősítés kategória, belső védőnek szánjuk?

 3. Teljesen várható volt egyébként! Rossi ismeri jól, már Csábi Józsi is vissza akarta hozni télen és ahogy a dolgok állnak belső védő poszton hiányban fogunk szenvedni, ha Ignja elmegy. Alcit kizártnak tartom, hogy vissza jöjjön és abban sem hiszek, hogy Hemi egy klasszist fog ide igazolni! Baráth Botival, Bobállal és Kristivel szemben vitathatatlan a tapasztalata, rutinja, de osztom mások álláspontját is a lassúság tekintetében, úgyhogy tipikus kispesti megoldás született ezúttal is :)

 4. Én kamázom Lovricot, de a légióskvóta miatt sztem rossz döntés lenne, légióst inkább a támadószekcióba kéne hoznunk…
  Illetve tudni kéne, hogy egyáltalán ki marad? Ignja, King, Godoy, Youla, Daud, Kristi, közül.
  Ugye jelenleg van 6 azaz egyetlen légióst igazolhatnánk jelen állás szerint, az meg ne a védelembe jöjjön, és minőségi legyen végre.

  1. Biztos, hogy nem kettős állampolgár már? (magyar lányt vett el feleségül, ennek okán gondoltam, a kislánya is itt született)

    1. Nem találtam Én sem semmit, de ha ide jön (és nem a Haladásba) akkor minél gyorsabban el kellene intézni a kettős állampolgárságát szerintem!

     1. Hát ha megoldható, akkor jöjjön, mert én tényleg csíptem anno. :)
      Viszont ha nem megoldható, akkor sztem felesleges, mert elölrefele nem tudnánk erősödni… Hemi nem fog lemondani a pénzről 7-nél több légiós nem lesz a keretben sztem.

  1. “A múlt héten Szombathelyen próbajátékon szerepelt Ivan Lovric viszont távozott a Rohonci útról, mivel nem fogadta el a vasi klub ajánlatát.”

  1. Az már nem jó, mert a tizi kivédése után lenyilatkozta, hogy csak jobbra tud vetődni, mostmár mindenki balra rugná… :) Ha CSAK nem csel volt. ;)

   1. ha a vörös hajú masszőrcsajt beállítjuk a bal kapufához, oda is megtanul vetődni :-)

    1. Anno a Chelsea indította el a női nem dekoratív képviselőinek a kispad környékére való ültetését, de azt hiszem ezzel kapcsolatban mi is utolértük Európát :)

    2. Van vörös hajú masszőrcsajunk???? Lehet mégis kiváltom a klubkártyát…

 5. Én is amondó vagyok, hogy egy előrefelé kreatív középpályás inkább ránk férne, de nagyon. Lovricshoz sok szép emlék fűz minket, kvázi családtaggá nemesedett, de az előre játékunk volt rémesen beteges, nem a védelmünk. Látványosan sok gólt nem kaptunk, ellenben alig-alig rúgtunk, az elején még a helyzetekig sem jutottunk el – ez valamennyit javult tavaszra. Ez az achilles-ínunk…
  Gyak. senkit nem igazolunk, max. megtartunk, ha sikerül. Máshol már a bevásárlás vége felé járnak, mi el sem kezdtünk ilyen ügyletekbe bonyolódni. Saját alapanyag + a bevált légiósok (ha sikerül itt tartani őket), és jöhet a szezon – ez a kispesti recept.
  Meglátjuk, mert akár jól is elsülhet, ha sikerül jó rajtot vennünk.

 6. 100 millát kaszálnak a miskolciak a “német szponzor” érkezésével!
  Vajh egyszer megérjük, hogy nálunk is tudni lehet, mennyit tesz be egy-egy szponzor a büdzsébe?
  http://www.rangado.hu/tartalom/cikk/309716_neves_szponzor_a_dvtk_mogott

  illetve

  a múlt héten értekeztünk itt a “kispest brand” építés lehetőségeiről.

  Lehet, hogy csak ennyit kellene tenni?? múlt, szurkolótábor, eredmények, jól dolgozó kollégák……….

  “Az elmúlt években a DVTK múltjának, a népes szurkolótábornak, az elért
  eredményeknek és az itt dolgozó kollégáknak köszönhetően egy olyan
  értékes brand lett a DVTK, ami a Porsche Hungária számára is vonzó lett.”

  1. mondjuk attól, hogy kaptak 26db autót én még nem esnék hasra!

   hozzánk olyan jöjjön támogatónak, aki Deák Ferenceket ad hasonló értékben :) (még egy autó sem tudott gázszámlát fizetni)

 7. Lovresz nekem örök kedvenc marad, de pont az idei Honvéd-Kecsón mutatta meg, miért is nincs szükségünk rá…

 8. Szerintem a szponzor is ugyan olyan politikusi előnyöket kergető, seggggnyaló, mint bár ki más. Szomorú ez a mai világ, mindent tönkre tesznek a szar pénzükkel a mormoták.

 9. Lovric elmegy egynek,de… remélem csak kiegészítőnek jön(ha jön)nem pedig Ignjatovics helyére jön,mert akkor be van baszva.Nem tudom miért nem igazoljuk le pl Balogh Bélát.Ő jó középső védő,rutint is szerzett már,mindig az aktuális csapata vezéregyénisége és ráadásul magyar.Gyirmót akarja őt igazolni.

 10. Szerintem Völgyi is le van igazolva(megérzés csak,mielőtt megkérdezné valaki).

  1. Elég sokezer eurót szeretne állítólag, amit nem annyira szeretne a Hemi kifizetni…

 11. Mindenképpen egy jó kapust kéne igazolni.Rengeteg gólt kaptunk a szezonban, az ellenfelek folyamatosan azt játszották hogy az 5-ös vonalára berúgták a labdát, mondván Szabi úgysem vetődik ki, és jött is rengetegszer a gól.Kell egy rutinos jó kapus, akivel Szabi versenyre tud kelni. Rózsa Dani, Polekszics,,stb. A ferencvárosi Jova Levente már májusban képben volt, de amióta Dibusszal kacérkodik a Hertha azóta a fradi nem engedi el Jovát ( Nem is baj, gyenge kapusnak tartom). Még esetleg a pécsi Gőcze is jöhetne, vannak bravúrjai, ezer fokon ég meccsen, csak elég alacsony….

  1. “Kell egy rutinos jó kapus” “Még esetleg a pécsi Gőcze is jöhetne” érzek némi ellentmondást a 2 szöveg rész között… :) ne vicceljünk már ezzel Gőcze gyerekkel, tőle még talán Czuczi is jobb,de Horváth+Szemerédi biztosan.

  2. Jova is csak egy középszint.Gőczét valamivel talán többre tartom.Rózsa,Polekszics teljesen esélytelen.

 12. ez megint a tipikus szabó fc szint…Lovric a téma, amikor Martinezt kéne előre..és min. 1 Balogh Béla a védelembe… de állítólag Ő is Gyirmótra tart, ahova ment a gólkirály Simon A. :/ gratula szabó ! kíváncsi leszek a mai csapatunkra és az eredményre…

  1. Martinez évek óta a legjobb játékos akit igazoltunk és pont az ő szerződését baszta el gyurka.Szombathelyről kemény pénzek árán lehetne csak elmozdítani,erre max a fővárosi ződ csapat képes jelenleg.Balogh ja….

  2. Lovricsot ne! Lassú volt már 2 éve is.Kövezzetek meg, de a kapuba Jova kellene nekünk.Ha jönne, évi 12 ponttal lenne többünk. Talán bent maradnánk.Gáz ez tudom, de nem eshetünk ki, mert akkor végünk.

   1. Bár Jova nem szívem csücske, mert nagyon fura természetű, ráadásul nagyon fradista, de tény legalább lenne Szabinak egy kis konkurencia :) szóval jöhetne! :)
    de esélytelen :)

   2. Ne vicceljetek, J(eh)ova még Szabinál is nagoybb lepkevadász…

 13. Kemenes – Ikenne-King, Baráth, (újnéger?), Fejes – Gazdag, Hidi, Vécsei – Franco, Erdélyi, Ihrig-Farkas.
  Nemzetközi felkészülési mérkőzés:Félidőben:Apollon FC /Cip/ – Kispest 1-1TelkiG: 43′ Erdélyi 11es-ből ill. Ciprusiak a 34′ 11-esből szerezték a goljukat

 14. A második félidei csapat: Horváth – Botka, Ignjatovic, (újnéger?), Erdős – Csábi, Göblyös, Nagy Geri – Prosser, Pantovic, Franco… 2.félidö

 15. Nem értem miért szidja itt mindenki Szabit. Ha ő nincs, akkor kiesünk (a pályán)… Az NB1-ben a legjobb kapusok között van. Jova, mint jobb kapus? Nem hiába kellett nekik – mármint az FTC-nek – anno Dibusz. NB2 szintű kapus, NB1-ben kevés. Czuczi és Horváth nem rossz kapusok, csak több rutin kellene nekik.

  Lovric és Kamber leigazolása meg egyenesen vicc… Mindkét játékos már elmúlt 30 éves, már távozásakor Lovric lassú volt, Kamber meg nem hiába szorult ki az ETO kezdőjéből. Inkább Ignjatovicot kellene megtartani, és mondjuk Kecskemétről elhozni Karant, ő nem rossz védő.

  A jövő, a fiatalok fejlődésének szempontjából Vadócz (aki szabadon igazolható) leigazolását meg kéne már lépni, ő a sok nemzetközi tapasztalatával sokat tudna segíteni például Gazdag Dani, Nagy Geri, Vécsei, Hidi, stb fejlődésében.

  Ami a többi igazolást illeti, Pécsről Kővári, Márkvárt és Rácz Kecskemétről Karan mellett Kitl és Bebeto lenne jó döntés véleményem szerint. A baloldali védő kérdése már régóta kritikus pontja a klubnak, Mohlt anno Rossi leakarta igazolni, most ő is szabadon igazolható tudtommal.

  Bár Hemingwaytől ne várjunk sokat…

 16. Én nem értem miért szidja itt mindenki Szabit. Ha ő nincs, akkor kiesünk (a pályán)… Az NB1-ben a legjobb kapusok között van. Jova, mint jobb kapus? Nem hiába kellett nekik – mármint az FTC-nek – anno Dibusz. NB2 szintű kapus, NB1-ben kevés. Czuczi és Horváth nem rossz kapusok, csak több rutin kellene nekik.

  Lovric és Kamber leigazolása meg egyenesen vicc… Mindkét játékos már elmúlt 30 éves, már távozásakor Lovric lassú volt, Kamber meg nem hiába szorult ki az ETO kezdőjéből. Inkább Ignjatovicot kellene megtartani, és mondjuk Kecskemétről elhozni Karant, ő nem rossz védő.

  A jövő, a fiatalok fejlődésének szempontjából Vadócz (aki szabadon igazolható) leigazolását meg kéne már lépni, ő a sok nemzetközi tapasztalatával sokat tudna segíteni például Gazdag Dani, Nagy Geri, Vécsei, Hidi, stb fejlődésében.

  Ami a többi igazolást illeti, Pécsről Kővári, Márkvárt és Rácz Kecskemétről Karan mellett Kitl és Bebeto lenne jó döntés véleményem szerint. A baloldali védő kérdése már régóta kritikus pontja a klubnak, Mohlt anno Rossi leakarta igazolni, most ő is szabadon igazolható tudtommal.

  Bár Hemingwaytől ne várjunk sokat…

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.