Ma ismét nagyon ment az MLSZ

A saját hibái miatt bűnhődik a Szpari és a szurkolók címmel raktak ki egy anyagot a Nyíregyháza licenckérelmi ügyét végleg lezárandó, amiben szabályzatokra hivatkoznak (miközben láttuk, van amit betartanak, van amit nem), viszont van benne egy csodálatos bekezdés:

Ugyanakkor a hosszú távú fejlesztést, a szakmai és gazdasági megújulást stratégiai célként megvalósító Magyar Labdarúgó Szövetség számára e helyzetben nincs más mozgástér, mint az előre lefektetett egyenlő feltételek biztosítása: a szabályokat betartó egyesületeket meg kell védeni azokkal szemben, akik nem tartják be azokat.

Előre lefektetett és egyenlő feltételek, szabályokat betartó klubok – így egy mondatban valami egészen csodálatos. Nevessünk együtt fiatalok!

bill_murray_nevet

“Ma ismét nagyon ment az MLSZ” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Röhej!

  Remélem a Nyíregyháza nyeri meg ezt a jogi huzavonát és tisztességes kártérítést kell fizetni az MLSZ-nek.

  Ettől dilettánsabb gittegylet mint az MLSZ nem igazán létezik, (beleértve a T. Fegyelmi Bizottságát is!).

  Érdekes az Újpest licence esetében egy éve még nem volt ennyire ennyire relaváns a “szabályokat betartó egyesületeket meg kell védeni azokkal szemben, akik nem tartják be azokat.”
  Ez a nagy Fradista, Sipos Jenő nevezetű ex VPOP-s “szóvivő” meg maga a vicc kategória!
  Gratulálok Csányi Sándornak! Én nagyon bíztam abban amikor megválasztották, hogy a profizmus, a következetesség fogja jellemezni az elnökségét, de ebből szinte semmi nem valósúlt meg! Lázár Jánost akarom az MLSZ élére :) :) :)

 2. Csak most akadtam rá (annak ajánlom, aki még nem olvasta) , de szerintem haláli jó lett ez a 2018-as Bohócliga Utópia :) http://labdabiztos.blog.hu/2015/05/29/allami_aruhaz_bohocliga_30_fordulo_beharangozo

  “Honvéd – Pápa 4:0

  A Bp Honvéd – Külgazdasági Hivatal FC csapata megújhodott az elmúlt három évben. Szíjjártó klubelnök szerint “leszámoltak az elmúltnyócévvel, és végre profi klubmodellt vezettek be”. Erre a klub blog- és koneügyi referense, a nyugalmazott Papa H. megpróbált egy új poszttal jelentkezni “Ez így nem okay, okay?” címmel, de a klubhonlapra kitett közleményt két perc alatt visszavonták. Ugyanitt jelentette meg a kispesti rendőrség a felhívását, miszerint V. Hanta kispesti szurkolót 2015. május 30. óta nem látták a kerületben, Csepelen és a stadionban sem, aki tud valamit tartózkodási helyéről,jelentkezzen. Kapcsolódó hír, hogy az ESMTK pályán viszont elszaporodott az egy négyzetméterre jutó “kézcsók, faterom” köszönések száma. Visszatérve a meccsre, az amúgy is kiesésre ítélt Pápára központilag kirendelt új klubelnök, a DK első embere nem volt hajlandó nyilatkozni az utolsó helyet bebiztosító meccs után, csak annyit közölt esetleges távozásának híréről és Vágó István vezetőedzőnek való kinevezéséről: “lárifári”. “

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.