Állítólag Vécsei @ Bologna

A Nemzeti Sport a jó gianlucadimarcora és tuttomercatowebre, valamint Bálint nem kommentálására hivatkozva azt írja, hogy megvették, és rögtön kölcsön is adják a helyi harmadosztályba. Jajj.

vecsei_ujpest
Lehet, hogy ezt a remekbe szabott reklamáló mozdulatát bökték ki az olaszok?

A Nemzeti Sport a jó gianlucadimarcora és tuttomercatowebre, valamint Bálint nem kommentálására hivatkozva azt írja, hogy megvették, és rögtön kölcsön is adják a helyi harmadosztályba. Jajj.

“Állítólag Vécsei @ Bologna” bejegyzéshez 13 hozzászólás

 1. Az a helyzet, hogy nincs olyan ragyogó formában. Ha el tudjuk adni, akkor mehet felőlem. Sok sikert neki, remélem újra megtalálja a jó formáját

 2. Sok sikert neki. Bár az utóbbi időben 4-essel jutalmaztam a produkcióját, fog még hiányozni nekünk.
  Azon kevesek közé tartozott, akik ránézésre is sportolónak néztek ki. A széles vállaival, meg az erős felső testével üdítő kivétel volt a sok gilisztás között, akiknek még lehet hogy cicizni kéne focizás helyett.

  1. Az utóbbi időben dafke focit játszott, nem játszott az igazi posztján – ahol Ő a legjobb – legalább egy éve, idetették, odatették, ezért a csakazértis focit játssza. Nincs semmi baj a formájával az tuti.

 3. Viszonylag jól kezdtünk . Nem igazoltunk youla helyére vagy mellé normális csatárt vernes és délczeg nem megoldás nagyon gyenge mind a kettő. A nagy spórolás miatt próbálja őket beépiteni rossi mert nem hiszem hogy nem látja ha beállnak meghall a játékunk az ellenfél ránk jön nem birjuk a végét. Ez már önmagába véve egy hatalmas öngól hemytöl. És most tessék eladják a középpálya egyik legjobb játékosát. Mire megy ki a játék? Nem szabad jól teljesiteni nekünk nem fontos hogy minél elörébb végezünk a tabellán? Kíváncsian várom hogyan alakul a sorsunk ezzek után. Dolgozik egyáltalán valaki azzon hogy legyen egy épkézláb csatár nálunk vagy nem .

  1. Vécseiben valóban sok van, de kezd örök tehetséggé válni.
   Lehet, hogy nem a posztján játszik, de nagyon régen láttam jól játszani. Poszttól függetlenül hiányolom, hogy nem látok tőle egy jó megindulást, egy épkézláb kapura lövést ( a liláknak mekkorát akasztott egykor!), egy az egy elleni játékot egyáltalán nem vállal, szóval szerintem neki nagyon nagy szüksége van a váltásra. Mi pedig reménykedjünk, hogy az árából veszünk egy jó csatárt.

  2. Bálint sajnos már régóta nem játszik jól! (sajnos) remélem, összeszedi magát az olaszoknál, mert ügyes gyerek Ő, de valamiért nem tudja magából kihozni azt ami amúgy simán benne van :(

   Szóval hajrá Bálint Cs.A.K. ügyesen :)

 4. Ami engem bánt, az az olasz C liga……
  A legértékesebb, legpiacképesebb játékosunk, aki a vállogatottban is bemutatkozott már.
  Biztos, hogy ez a legszerencsésebb irány ahová megy?
  Herótim van ettől a kufár olasz játékospolitikától, üveggyöngyért megvesznek mindenkit és aztán passzolják Őket tovább.
  Nekem ez gyomorforgató és a minősíthetetlen színvonalú B ligától is lentebb passzolják el. Álljunk már meg!
  Kapunk érte tényleg valamennyi aprópénzt és majd X százalékot, ha továbbadják valamikor. (Hemi tuti, hogy ilyen üzletet fog kötni). Elméletileg már így is van egy rakás plusz pénz a klubnál amiből nem ment semmi erőssítésre, miért pont ezt fordítaná erőssítésre GHF?
  Nekem sokkal szimpatikusabb lett volna a számára egy Bundesliga II vagy egy Belga, Holland középcsapat. Kimagasló fizikai képességeivel megállta volna a helyét, de ebben az agyonvédekezős, darálós olasz harmadosztályban nem hiszem, hogy fejlődőképes lesz.
  Sajnos Én is úgy gondolom, hogy Cordella barátunk is vastagon benne van ebben a bizniszben. A Juventus érdeklődést nem tartom komolynak, de azért csak kint volt a Galataseraynál és nem hiszem, hogy az olasz vonal a megoldás a számára.

  1. A Lecce, mert róluk van szó, egy komolytalan klub, egy játékostemető és nagyon rossz ómen a magyar játékosok számára, annak idején egy bombaformában játszó Vincze Pilu is ide szerződött és szinte padozott végig igaz akkor a Serie A-ban szerepeltek egy évet., az Ő ide szerződése is egy nagyon rossz döntés volt.

  2. azt azért ne feledjük, hogy érvényben lévő szerződésű játékosok esetén 3 félen múlik a döntés. A vevő és az eladó klub anyagi megegyezése után a játékos dönt, hogy aláír-e a kérőnek. Ha Bálint nem akarja ezt a konstrukciót, akkor marad, illetve vár egy jobbra. Ő dönt. Ez nem Hemi, és nem is a Honvéd dolga, felelelőssége. Bálint pedig a saját javát nézi, és ha úgy ítéli meg, hogy neki ez így jó, akkor remélem jó is lesz.
   A dolog másik része, hogy a futball-bevételek oroszlánrésze játékoseladásokból származik. Nekünk van egy akadémiánk, ami önmagában erre az üzletágra (is) épült. Ennélfogva a játékoseladás törvényszerű, még ha minimális is volt eddig ennek a gyakorlata MFA-nevelések vonatkozásában (talán amiatt is, hogy az akadémia igazából mostanra kezd szerintem beérni). Ezzel együtt ez az üzleti cél, és tulajdonképpen ez az ott nevelkedő fiatalok személyes célja is. Ha ezt a külföldi karrier-lehetőséget a legpiacképesebb, magyar válogatott játékosunk sem tudná elérni, az lenne a legrosszabb üzenet mind üzletileg, mind pedig az itt pallérozódoknak.
   A harmadik dolog, hogy Bálint azon kevés akadémisták egyike, aki nem hosszabbított, vagyis üzleti szempontból teljesen indokolt az értékesítése, valószínűleg nem sok átigazolási szezonban tudnánk már eladni.
   Írom mindezt úgy, hogy a gianlucamarzioban nem hiszek, Báló pedig a kedvenc játékosom, de én bízom benne, hogy ez egy jó dolog klubnak, játékosnak, csapattársaknak egyaránt.

 5. Akiért van kereslet, azt el kell engedni! Az utóbbi egy évben – sajnos – nem tudott semmi pluszt hozzátenni a csapat játékához. Az a kérdés, tudjuk-e megfelelően pótolni? Én megtaláltam a megoldást: VADÓCZ!

 6. Az, hogy Vadócz nagyjából Vécsei posztján van, nincs csapata, van Honvédos kötődése, és a felkészülési időszakban nálunk edzett, az sokat sejtett. Egy Vadócz + nívós csatár Youla mellé sok problémánkat megoldaná. És szerintem a nemzetközi kupát érő helyezés is elérhetővé válna.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.