Napikispest 2015.10.08.

 • Az Öreg bent volt a HírTV Középkezdés c. műsorában, és Kovács Kokóval, valamint Szabados Gábor sportközgazdásszal beszélgetett az új stadionokról, nézőszámról, ilyesmikről. Akinek van 22 perc fölös ideje az életéből, az itt megnézheti.
 • Mindeközben az is kiderült, hogy az MTK újabb(?) másfél milliárdot kapott az új Hidegkutira. Ugye ott a régit már régen elbontották, azóta semmi mozgás a területen, mert még csak most folyik a nemzetközi közbeszerzés elbírálása.
  • Utóbbi nekünk azért lehet fontos, mert ha végre elkezdik építeni az idén nyárra elkészülni ígért, két és félmilliárdos utánpótlásközpontunkat, akkor annak végeztéhez közel kezdik bontani – a tervek szerint – a Bozsikot is, így nem ártana, ha addig lenne hova mennünk, ami nagy valószínűséggel a Hungária lesz majd, ha végre elkészül.

“Napikispest 2015.10.08.” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Hááát, látványosan nem abban az ütemben épülnek a stadionok, mint ahogy az anno a törvényben elhatározták. Több éves lemaradások halmozódtak fel, de erről sehol sincs szó.

  2. Hááát, látványosan nem abban az ütemben épülnek a stadionok, mint ahogy az anno a törvényben elhatározták. Több éves lemaradások halmozódtak fel, de erről sehol sincs szó.

 1. Nagy a kuss a témában (mármint a MI utópia stadionunkról), max. Hemi papa rak ki néha valami semmitmondó infót a honlapra. (Látványtervek, hm, nagyon szép…) Továbbra is azt mondom, megeszem a kalapom, ha ezek nekünk is építenek stadiont. Egyébként az a pofátlanság csúcsa lesz.

 2. Amikor a mienkről döntöttek, még sehol nem volt az MTK, sem az újpesti stadion… aztán simán beelőztek.
  Nem lesz ebből semmi sem. ’18-ban ha eltakarodnak ezek, meg végképp semmi esély nem lesz, mert nem lesz semmiféle stadionépítési program…

 3. Sajnos úgy néz ki, hogy a migráncsok megették, meg szétdobálták, no meg elutazták a stadionunkat. Ráadásul D Tomi még nem látott annyi pénzt, amelyből méltó stadiont lehetne az mtk-nak épiteni. Ezért mindig megdobják néhány milliával.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.