“Gondolom emeleszék erre is azt mondják, hogy nem probléma” bejegyzéshez 3 hozzászólás

 1. Na ettől én is ki vagyok már egy ideje…A munkahelyemen mindig az előző hónap elején kellene a tervezett beosztásomban bejelölni,mikor nem érek rá a szabadnapjaim közül,hogy ne hívjanak be pluszban aznapra,és az esetleges szabikat is leadnom (mondjuk, ha éppen meccsnapon dolgoznék), nem is beszélve a hónapokra előre megszervezett, lekötött családi programokról! Közben meg van olyan, hogy az egy hét múlva lévő meccs időpontját sem tudom… A szokásos nyár végi időpontcserékről nem is beszélve! Az ember pl. szabadságot vesz ki az egyik napra, aztán pár nappal előtte kiderül ,hogy feleslegesen, mert a meccs pont egy másik olyan napon lesz, amikor épp dolgozik…
  Szerintem a szurkolók stadionba csábításához egy elég fontos szempont kellene hogy legyen a jó előre rögzített és nem folyamatosan változó menetrend!

  1. Ez már így teljesen komolytalan, egy komolytalan gittegylettől amit MLSZ-nek hívnak!

   Szemelvények Hemi papa mai bloggjából:

   “A szezon elején attól tartottam, hogy ha nem tudunk még egy csatárt
   szerződtetni, akkor baj lesz a támadójátékunkkal. Nem volt igazam.”……..kvázi most már biztos, hogy nem lesz új csatár! Habár ha Kone-t visszahoznánk a Slovacko-tól :)

   “Múlt héten otthonról, az Egyesült Államokból kísértem figyelemmel az Európa Bajnokság selejtezőit.”……..Ó édes Óhaza:)

   “Persze a győzelem volt a fontos, és most már várjuk a következő
   fordulóban a PAFC-t és Diósgyőrt is búcsúztató Kozármislenyt október
   18-án a Bozsik Stadionban. ” ……..gondolom a tengerentúli átállás miatt írt zagyvaságot az időpontot illetően:) de nincs egy sajtós ebben a profi klubban, aki korrektúrázza a publikációit??

   A végére egy kis ötletajánló a klub híres marketing csapatának! Példát lehetne venni a Honvéd vízilabda csapatától, hogy egy kis kreativitással, ötlettel, nem horribilis befektetéssel milyen egyedi ötleteket lehet megvalósítani, mindenki örömére, ha olyan a hozzáállás!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.