Mindezek után még fordulót is halasztatna a szövkap

Ugye, hogy megvan az előnye, ha nincs az a gyilkos hajtás a bajnokságban, és a nemzetközi kupameccsekre sem emlékszik már senki. A válogatottjaink többsége heti egy meccsen lötyög. Ezért lehetünk bajban a pótselejtező második meccsén. – via Egy biztos, kipihenten várják majd a magyar játékosok a norvégokat – 444

A hogyan alázzuk meg magunkat még jobban c. összmagyar futballbohózat berendelte a következő évadot. Benne a sehol terhelést nem kapó játékosok közül az itthon játszók fordulóját esetleg el kéne halasztani, hogy készülhessenek az Európában átlagosan másfél fronton focizgató norvégok ellen epizóddal. Jogos a taps, várjuk a folyatást.

“Mindezek után még fordulót is halasztatna a szövkap” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Emlékszem, hogy volt egy időszak – talán nem is olyan rég – amikor az összes válogatott – vagy legalábbis a 90%-a külföldi bajnokságokban játszókra épült. Amióta olyan fasza lett a labdarúgásunk, hogy a válogatott a hazai bajnokságban játszókra épül, azóta vannak csak ilyen problémáink.
    Javaslom az MLSZ-nek, hogy az egyszerre pályára lépő légiósok számát növeljük meg 1-2 fővel azon Csapatok esetében, akik játékost adnak a válogatottnak…hogy az így kiesett játékosokat pótolhassák külföldiekkel…és persze, hogy tuti bajnok legyen a fradi és dobogón legyen a vidi is….
    Komolyan mondom, hogy lassan Dedalont fogok szedni, mielőtt híreket olvasok a magyar futballal kapcsolatban. :(

  2. Kontár Csányi, Berzi, Storck……stb Évtizedek óta az egyik legnagyobb problémája a magyar focinak a kevés meccs szám! Utoljára amikor vb-n voltunk még dühöngött a szerda-szombat……és már akkor is keveset játszottak a magyar játékosok mivel a nyári ,téli szünet indokolatlanul hosszú volt. Ez most is nagyon hosszú ráadásul most már csak hétvági forduló van……európában szinte példátlan módon.

  3. A bójakerülgetés meg a toporzékolás nem helyettesíti a mérkőzést sem technikailag, sem hangulatában.

  4. én meg szöv.kapitányt halasztanék… :/ nem is értem ezt a vergődést…egerbá csapata is alkalmasabb lett volna 1 EBre, mint ez….:( “valami itt korcsosul…”

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.