“Osztályozókönyv vs. Haladás” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Sajnos be voltunk oltva gólszerzés ellen. elképesztő, hogy milyen helyzetek maradtak ki. A Youla-Eppel összjáték viszont szenzációs volt, hülyét csináltak a komplett Hali védelemből….kár h a befejezés nem sikerült Gyulának.
  Király Gabi remekül védett, egészen megnyugtató, hogy ilyen kapussal megyünk az Eb-re.
  A lesgólt sajnálom, bosszantó volt az ítéletet megelőző totojázás. Sajnos az ilyen vétlen lesekre be lehet fújni, de akkor sem bemondásra, bárki is legyen az, aki bemondja….

  1. Ehhez még szögletzászló sem kell. Jelena mellbe rúgta gurítás helyett, ezt még csak elfogadom fiatalság-bohóság okán, de hogy Lovresz mi a jó életért nem a földre fejelte le a labdát az utolsó percben, arról fingom nincs. Betalálhattuk mindenért Szabikát az ősszel, de amit a mezőnyjátékosaink művelnek az ellenfél kapuja előtt, az sokkal inkább elkeserítő…

 2. Sajnos folytatjuk ott ahol ősszel abbahagytuk.Hazai pályán sem tudunk győzni,még gólt sem tudunk rugni.A mérkőzést megnézve,nincs csapatjáték,már a második-harmadik passzunk nem megy emberhez.A kapus hosszú kirugásai mind az ellenfélhez mentek.Nincs támadás felépítés,a védelem mindig kap egy elkerülhető gólt.Kamber középhátvéd játéka teljesen téves,sokkal hasznosabb a középpályán!
  A középpályások nagyon halványak voltak,alig volt náluk a labda,pedig náluk kellene a legtöbbet hogy legyen.Eppelnek csak villanásai voltak,nem tudott labdát megtartani,cselezni,gólhelyzetbe kerülni.Vernes hozott egy kis életet a támadások-
  ba és biztató volt a fiatal Jelena bemutatkozása.A védelem továbbra is gyengélkedik,talán Bobál teljesített átlagosat és Boti,aki előre is veszélyes volt.
  Úgy hogy nem sokat léptünk előre,nem tudom Dark hoz-e valami javulást,de egyetlen fecske nem csinál nyarat ?!Továbbra is várhatjuk,hogy egyszer lesz valami nézhető,élvezhető játék és talán eredmény is.Addig csak a közép mezőny alja,a kiesőzónába kerülés elkerülése marad nekünk ! Nem tudom azt a Forró Gy.-t miért nem mi hoztuk el balhátvédnek:Úgy tünik nagyon ügyetlen a játékos megfigyeléssel,igazolással foglalkozók tevékenysége.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.