Bobál Dávid ötödször a meccs legjobbja

bobal_20mj_pm2

Lezártuk a Haladás elleni meccs osztályozókönyvét, és az jött ki, hogy Bobál Dávid (6,5) meggyőző fölénnyel utasította maga mögé Kamber Gyurit (6,1), ők ketten pedig mindenki mást. Egész számra kerekítve így néz ki a csapat:

Nagy Sanyi 6 – Botka 6, Bobál 6, Lovric 5, Kamber 6, Baráth 6 – Nagy Geri 5, Hidi 4, (Vernes 5), Holender -, (Vasiljevic 5), – Youla 5, (Jelena -), Eppel 6 // Rossi 5

Az éves helyezések nem változtak, mindössze annyi, hogy az U20-as kvótajátékosból pillanatok alatt alapemberré váló Bobál már ugyanúgy ötszörös meccslegjobbja, mint Kamber. Két elsőidényes kispesti. Kösz, Cor$$$.

Az éves összetett élmezőnye: Kamber 6,2; Bobál és Ingja 6,1; Youla 5,9; Baráth és Nagy Geri 5,8; Botka és Holender 5,7

“Bobál Dávid ötödször a meccs legjobbja” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Vernes az 5-ös osztályzatnál most többet érdemelt volna,ahogy beállt egyből volt egy jó felső sarkos szabadrúgása.Majd (ez az összefoglalóba nem került be) egy nagyszerű átlós passzt adott a mélységből jól bemozgó Vasiljevicnek,akinek a 8 méteres lövését a bevetődő Németh Márió nagyot mentve blokkolta szögletre.Aztán ezt a szögletet Vernes adta be nagyon jól Kambernek,aki tízről épphogy fölé bombázott.A 92.percben szintén Vernes adott be nagyon jól egy szabadrúgást,amit Kamber fejelt a léc alá,Király nagyot védett.Ez bizony 3 gólpasszértékű labda volt (Vaszke+ kétszer Kambernek). Az utolsó szögletet szintén Vernes ívelte be jól,amiből alakult ki a meccsvégi tűzijáték.E sok jó megoldásra csak 1 rosszabb jutott,amikor egy labdát a tizenhatos sarkánál jó helyzetben váró Jelena elől elvitt ,középre tolta be,hogy a kapuval szemben lőhessen,de a védők blokkolták a lövést.Szerintem ha,Vernes hátán véletlenül Prosser feliratú mez van,akkor nagyjából 7-es osztályzatot kap…

    1. Nálam Eppel 5,Youla 6. Youla mindenképpen jobban játszott,az első félidős ziccerét sajnos kihagyta,de lőtt egy szép gólt (ami nem Gyulán múlt hogy nem lett gól),az ez előtt lévő percben pedig Királyt megelőzve elért egy labdát az ötös sarkán kívül,jól visszatette lövésre Nagy Gerinek,aki 22 méterről sajnos nagy erővel jócskán kapu mellé lőtt,pedig a lövése pillanatában Király még nem ért vissza a kapuba,az ötésfeleses vonalon kívül állt,egy okos belsővel való íveléssel simán be lehetett volna emelni a labdát a kapuba.

    2. Ilyen a nép szava, mi csak az átlagot közöljük.
      Amúgy én Nagy Gerit nem értem, hogy miért nézik le még mindig viszonylag sokan, miközben elképesztő melót végez a középpályán, és nem véletlenül kezdő minden edzőnél. Túlélte Akassout, Marshall Muflont, Godoyt, Hidi sokszor padozik mellette, és ha nagyot akarnák mondani, akkor azzal jönnék, hogy Kambert is visszatolta a védelembe, de persze ez nem igaz. Az egyik legstabilabb átlagot hozó játékosunk, aki legfeljebb felfelé képes eltérni ettől az átlagtól.

  2. Valami akarás látszott talán a csapaton,főleg a második félidőben és Vernes beállásával.Sajnos még mindig nagyon bizonytalannak érzem a védelmet főleg középen.Ennek ellenére a legjobbnak Bobált láttam és néha Boti is jobban játszott,előre is támadott,passzolt.Kamber védő,középhátvéd játéka teljesen hibás elképzelés,sokkal értékesebb a középpályán,mert védekező lévén is felér a támadásokhoz,kapura veszélyes és irgalmatlan sokat gürizik fut ami kell a középpályára.A középpályát éreztem halványnak így Kamber védőjátéka miatt,Hidi nem sokat mutatott és most Vasziljevics sem.Elől hiányzott a korán megsérült Hollender,Youla tette a dolgát sajna nem tudott gólt lőni.Eppel halvány volt nem tudta megtartani a labdát,nem jöttek be a cselei,nem tudott helyzetet kialakítani,az az egy támadást kivéve amikos Youlaval vezették fel a támadást.Vernes egy kis lendületet hozott a játékba,egy kis szerencse kellett volna és tudatosság hogy nyerjünk.Sajnos nem láttam sok pozitívumot a csapatjátékban,maximum két átadás megy jó helyre a harmadik már aligha.Kapusunk kirugásai is mind ellenfélhez kerültek.Csapatjáték,összjáték,még sokat kell fejlődnünk és csak azután lesz eredmény.

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.