“Meccsvideó, ha szeretnél lamentálni a kiállítások jogosságán” bejegyzéshez 10 hozzászólás

 1. A meccs alapján örülhetünk az 1 pontnak. Ellenben azért ha ez a meccs 11-11 ellen fejeződik be, akkor szerintem meg lehetett volna a 3 pont. A második félidőben már elkezdtünk focizgatni, rosszkor jött a piros, ami elvileg az volt, de akkor a Vasas kapusát is ki kellett volna szórni – akkor meg ugye nincs Eppel faltja- … A második piros meg inkább sárga lap, próbálta visszahúzni a lábát Gazdag, és beállt elé a vasasos srác. Ettől függetlenül remélem nem komoly a sérülése.

  1. Borítékolom, higy Vida játszani fog a következő meccsen!
   Nagy kapus – sárga lap
   Eppel – kiállítás
   Gazdag – sárga lap.
   Karakó maradt volna inkább az nb2-es keretben, oda való…….
   Kíváncsi vagyok mennyi lesz a büntetés miatta?

   1. a “mocskos csaló”-ért is jár büntetés???

    akkor mi az EU konform véleménynyilvánítás a bíróval kapcsolatban?
    “juj de buta vagy”,
    ” a holló vájja ki a szemed”
    “Ez nem így volt spori” ???

    Vagy mit gondolnak az MLSZ-nél?

    Faji, vallási, nemi, hovatartozást nem sértettünk.

    Kíváncsi vagyok Hemi ír-e blogot erről.

    1. szerintem arra gondolt, hogy a piros lapokért is szoktak pénzbüntetést adni.

    2. A hollós verzió tetszik, remélem, az ultrák is olvassák a blogot ;-)

   2. én tartom magam a helyszíni véleményemhez: ahogy gazdag érkezett, az inkább élből piros. ott ugyanannyi idő volt dönteni, mint karakónak.
    sajna mindkét kiállítás jogos volt :(
    kár azon keseregni, hogy fújni kellett volna a kapus kijövetelén, és a durván magasan tartott lábán, ami kambert lekapta, és megelőzte eppel szabálytalanságát. megjegyzem, nálam az is piros, mert semmi sem indokolta a mozdulatot, ráadásul szögletnél nem csak az ellenfélre, hanem a saját csapatra is veszélyes a mozdulat, ami még rossz beidegződést is eredményez, félelmet kelt a játékosokban, hogy ezt meg lehet tenni kapusként.

 2. Eppel mire gondolt, amikor a nyakánál fogva lerántotta a kapust (tán, hogy ő Böde)?! A második piros inkább sárga volt, de lelke rajta. Elég szégyenteljes, hazai pályán egyszer találjuk el az ellenfél kapuját az egyik kiesőjelölt ellen.

 3. A kapus egyszerűen direkt belerúgott Kamberbe, ez tök egyértelmű, persze a fetrengés vicces volt rá, mert annyira nem volt durva. Viszont a lerántás meg csak sárga, nem? :) Ha előtte nem történt semmi, akkor törlesztés sem lehet, ugye.
  Gazdagé meg egyértelműen egy elkésett belépő volt, szerintem sima sárga.

  De persze mondhatjuk, hogy láttunk már ilyenekért pirosat, csak azt nem értem, hogy akkor ezek miért nem mindig pirosak. Miért van az, hogy nekünk ez egyből piros, máskor pedig az egyértelműen emberre/lábra menő (lásd Hali -> Holender) faultokat még sárgával sem jutalmazzák?

 4. Kár, hogy Hemingway nem vezethet nekünk meccset :)
  A mai bloggjában, gondolom a multkori bünti miatt nem is érintette a szombati meccset, de azért odaszúrt egyet a bíráskodásnak az nbIII-as meccs miatt.

 5. eppel ugyanazt csinálta mint böde a norvégok ellen ott ez sárgát ért.gazdag pirosa viszont teljesen megérdemelt.más kérdés hogy andó-szabónál ez csak szabadrugás (persze ha nem mi csináljuk)

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.